CHP’de demokrasi yarışını ‘Beyaz Liste’ kazandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Başkanlığı olağan kongresi, 9 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

CHP’de demokrasi yarışını ‘Beyaz Liste’ kazandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Başkanlığı olağan kongresi, 9 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Aralık 2017 Pazartesi 10:42
CHP’de demokrasi  yarışını ‘Beyaz Liste’  kazandı

    İki listenin yarıştığı kongrede Erdoğan Gümülcineli önderliğindeki Beyaz Liste seçimlerin galibi oldu.
    Saat 11.00 sıralarında Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazar yeri Kompleksi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda yapılan kongreye; CHP Genel Başkan Başdanışmanı Okan Gaytancıoğlu, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, eski milletvekilleri ile il başkanları ve partililer katıldı.
    AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi’nin AK Partili Üyesi Adnan Vural ile Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Erkan Gege ve yönetim kurulu üyeleri, kongreye gelerek, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.
Matbet />     Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, tüm katılımcılara “Hoş geldiniz” dedi.
    Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından verilen önergeyle divan başkanlığına Vecdi Gündoğdu, Başkan Yardımcılığına Recep Ordu, Katip Üyeliklere; Halil Büyükyaktıçı ve Emine Ceren Çayır getirildi.
    Daha sonra Divan Heyeti’ne sunulan “Seçimin blok liste ile yapılması” önergesi okundu ve delegelerin oylarına sundu. Önergenin oy birliği ile onaylanmasından sonra, çalışma ve faaliyet raporunu Erdoğan Gümülcineli, hesap raporunu da Sayman İlker Gürbüz Öner okudu. Raporların ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından söz alan Gümülcineli, delegelere teşekkür etti.         

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.