“Emperyalist güçler, Türkiye’nin güçlenmesini istemiyor”

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, dün yaptığı açıklamada; son yaşanan terör olayları ve bölgede yaşanan süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Emperyalist güçler, Türkiye’nin güçlenmesini istemiyor”

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, dün yaptığı açıklamada; son yaşanan terör olayları ve bölgede yaşanan süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Ekim 2017 Çarşamba 10:21
“Emperyalist  güçler, Türkiye’nin  güçlenmesini  istemiyor”

    “TÜRKİYE, TERÖRÜN KISKACINA ALINMAK İSTENİYOR”
    Açıklamasına, “Terör örgütleri, Türkiye’yi güçsüz düşürme çabası içerisindeler.” diyerek, başlayan Özkan, şunları söyledi: “Türkiye maalesef son dönem terörün kıskacına alınmak isteniyor. Bunu 15 Temmuz darbe girişimi ile beraber ulaştığı zirve noktasıdır. 15 Temmuz’da hain FETÖ darbe girişimi aynı zamanda emperyalist güçlerin Türkiye uzantısı olduğu aşikar bir gerçektir. Bu örgütü kullanan emperyalist güçler finali 15 Temmuz’da yapmak istediler ama Türk Devleti ve Türk Milleti buna geçit vermedi. Beli kırılan bu FETÖ yapılanması neticesinde emperyalist güçler Türkiye’nin önüne farklı terör seçenekleri ile Türkiye’yi oyalamaya ve Türkiye’yi güçsüz düşürmek için bir mücadele içerisindeler. Bunu Güneydoğu’da yaşanan terör hadiseleri ile görebiliyoruz. Bunların hepsinin kaynağı belli bir merkezdir. Emperyalist güçler Türkiye’nin bu bölgede güçlenmesi, kalkınmasını asla istememekte ve önlerindeki projeleri engel olarak görmekte, bunun içinde Türkiye’nin terör ile mücadele ettirilerek güçsüz düşürülerek bu coğrafyadaki etkinliğini azaltmak, maksat budur. Onun için Türkiye ile bu dış güçler yıllardır terörü destekleyip Türkiye’nin önüne engeller oluşturdular.”
    “TÜRKİYE İLE TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KULLANARAK UĞRAŞIYORLAR”
    Ortadoğu’daki emperyalist güçlerin hedeflerine Türkiye’nin büyük bir engel olduğunu vurgulayan Hakan Özkan, sözlerine şöyle devam etti: “Emperyalist güçler, Türkiye’nin Asyabahis güçsüz bir halde tutulması gerektiği düşüncesi içerisindeler. Çünkü hedeflenen 4 parçalı bir Kürdistan hayali söz konusudur. Bunu gerçekleştirmek içinde, Türkiye büyük bir direnç göstermektedir. Emperyalist güçlerin oyunlarını Türkiye bozmaya çalışıyor. Türkiye onların güdümünde hareket etmiyor. Onun için Türkiye ile mücadele içerisindeler ve terör örgütlerini destekliyorlar. IŞİD’i, PKK’yı ve FETÖ’yü destekleyenler bugün de Ortadoğu’da farklı yapılanmaları destekleyerek oradaki uzun vadede hayallerindeki Kürdistan’ı kurmayı hedefliyor. Daha sonrasında bu iş, Büyük İsrail Projesi’ne kadar gidebilecek. Kısacası, Büyük Ortadoğu Projesi’nin son noktasına kadar gidebilecek bir yapı tasarlanmaktadır. Onun için Türkiye ile terör örgütlerini kullanarak uğraşıyorlar.”
    “BU TOPRAKLAR, EBEDİYEN TÜRK OLARAK KALACAKTIR”
    Özkan sözlerini şöyle tamamladı: “Türk Devleti bu coğrafyada 1000 yıldır varlığını devam ettiriyor ve devam ettirecektir. Onun için kimsenin bir endişesi olmasın. Türk Devleti ve Türk Milleti bu terör olaylarına, teröristlere geçit vermeyecektir. Bu coğrafya bizim coğrafyamız. Türk Devleti ve Türk Milleti sonuna kadar bedeli ne olursa olsun bölünmez bütünlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesine sahip çıkacaktır. Şu an Türk Devleti’ni yönetenlerde de bu kararlılığı görüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi de bu noktada sonsuz destek vermekte ve kendi siyaseti ile örtüşen politikaları desteklemektedir. Kimse endişe içerisinde olmasın bu topraklar, Atatürk’ün deyişi ile söylüyorum; ebediyen Türk olarak kalacaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.