EV EV GEZECEKLER

Hafta sonu yapılan seçimlerde CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı seçilen Ediz Ün yaptığı açıklamada, en büyük hedeflerinin CHP'yi iktidara taşımak olduğunu söyleyerek bunun için ev ev gezeceklerini ifade etti.

EV EV GEZECEKLER

Hafta sonu yapılan seçimlerde CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı seçilen Ediz Ün yaptığı açıklamada, en büyük hedeflerinin CHP'yi iktidara taşımak olduğunu söyleyerek bunun için ev ev gezeceklerini ifade etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Aralık 2017 Çarşamba 10:08
EV EV GEZECEKLER


    Edirne CHP Merkez İlçe Başkanı Ün,  çok önemli ve sorumluluğu yüksek olan bir göreve geldiğine değinerek, “25 yıldan bu yana Edirne'de ikamet ediyorum partiliyim, çiftçilik yapıyorum her zaman siyasetin içinde oldum. Bir dönem işçilik yaptım. Onun için tarımın sorunlarını işçinin, emeklinin sorunlarını esnaflarımızın sorunlarını biliyorum. İnsanların günümüzde ne yokluklar içinde yaşadıklarını çok iyi biliyorum. Ülkenin ekonomik odaklı bir döneme girmesi gerektiğini biliyorum. Bu amaçla Edirne CHP Merkez İlçe Başkanlığına adaylığımı koydum. Hafta sonunda yapılan kongrede delegelerimizin desteğiyle seçimi kazandım.” dedi.
    “TEK TEK HERKESE ANLATACAĞIZ”
    Ün, bundan sonrası için yapmak istedikleri konusunda konuşarak,“ Bundan sonraki hedeflerim CHP'yi iktidara taşıyabilmek için partimizin politikasını halkımızı bire bir anlatmak olacaktır. CHP iktidara geldiğinde halkımızın rahat bir nefes alacağını huzura kavuşacağını, çiftçilerin, emeklilerin işçilerin onuru ve gururuyla yaşayabileceği bir ortam oluşturmak olacaktır. Bunun için ülkemizin CHP iktidarına acil olarak ihtiyacı vardır. Bizler bunu sağlamak için tüm yerleşim birimlerini dolaşarak halkımıza bir bir politikamızı anlatacağız. Bunun için bizim partimize oy versin vermesin tüm insanlarımıza ulaşarak,  CHP politikasının tüm kesimleri huzura kavuşturacak bir idare talebinde bulunduğunu anlatacağız. Şunu da kabul etmek zorundayız ki, önümüzdeki yıl seçime kadar özgün bir ortamın oluşturduğu yıl olmayacak.” dedi.
Sahabet />     “EV EV GEZECEĞİZ”
    Ün; “ Biz CHP olarak Atatürk'ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni ortak akıl ve parlamenter sistemle yönetmenin en sağlıklı idare olduğu iddiasındayız. Halkımıza yakışan yönetimin parlamenter sistem olduğu inancındayız. Bunu sağlamak için yıllardır parlamenter sistemi saunan, Atatürk ilkelerinin bekçisi olan CHP'nin iktidara gelmesi gerekmektedir. Bu alanda başarı sağlamak için benim üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Partimizde kapalı mekânlarda dar kadrolarla politika yapmak yerine mahalle mahalle köy köy, ev ev gezerek halkımıza partimizin politikasını anlatacak ve 2019 yılında CHP'yi iktidara taşıyacağız.” ifadelerini kullandı. 
     “SANDIK KAPANDIKTAN SONRA HERKES CHP'YE ÇALIŞIR”
    Ün, partilerinde sandık kapandıktan sonra herkesin CHP'nin başarısı için çalıştığını ifade ederek, “Otel lobilerinde iki dudak arasından çıkan sözle kurulmuş bir parti değiliz.  Bizim partimizde seçimler öncesi yarışlar ve iddialar tartışmalar olur. Bunu doğal karşılamak gerekir. Bizde bu tür yarışmaların ardından seçim sonuçlanıp sandıklar kapandıktan sonra herkes ele verip CHP'nin başarısı için mücadele eder. Bizim partimiz genel kurullarında kavgalar olmaz toplantılarımız barış içinde geçer. Partimizin kapıları açık, halkımız her zaman gelip girebilir, sorunlarını bize iletebilir. Ben tüm partililerimizden CHP'nin başarısı için katkılarını bekliyorum” dedi.  
  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.