İstanbul'un kalbi Kudüs'te attı!

İsrail'in 1967 yılında işgal ettiği Kudüs'ü şimdi de ABD'nin başkent olarak kabul etmesi bütün Dünya'da infial uyandırdı.

İstanbul'un kalbi Kudüs'te attı!

İsrail'in 1967 yılında işgal ettiği Kudüs'ü şimdi de ABD'nin başkent olarak kabul etmesi bütün Dünya'da infial uyandırdı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Aralık 2017 Salı 10:09
İstanbul'un kalbi  Kudüs'te attı!

    Dünya'nın birçok ülkesinde farklı inançlara mensup toplulukların yanı sıra ülkemizin de dört bir tarafında protesto eylemleri yapıldı.
    Saadet Partisi'nin öncülük ettiği ve yüzlerce Sivil Toplum Kuruluşu (STK)'nun katılarak destek verdiği “Büyük Kudüs Miting”i büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştirildi. 
    Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul'da gerçekleştirilen miting ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, “Biz de Edirne olarak İstanbul Yenikapı Meydanında yapılan Büyük Kudüs Mitingine katıldık. Türkiye'nin kalbinin İstanbul'da, İstanbul'un da kalbinin Kudüs'te attığı bu tarihi mitingde her türlü zulüm, sömürü ve işkence en yüksek perdeden protesto edildi. Bu mitingin çok önemli bir yanı da büyük davalarda milletimiz fertlerinin bir araya gelme azim ve kabiliyeti bir kez daha kendisini göstermiştir. Yüz binlerin buluştuğu mahşeri kalabalık adeta bir Türkiye mozaiği idi. Bu mitingde her görüşten insana rastlamanız mümkündü. Bundan dolayı bu da gösteriyor ki, bu millet yeniden ayağa kalkıyor. Yeniden mazlumların gür sesi olmaya başlıyor. Allah'ın izni ile Yeniden Büyük Türkiye ve Adil temeller üzerine Yeni bir Dünya kuruluyor“ şeklinde konuştu.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.