İYİ Parti Edirne teşkilatı ilk kez bir araya geldi

İYİ Parti Edirne İl Teşkilatı hafta sonu yapılan bir kahvatı ile bir araya geldi. İYİ Parti Edirne il yönetiminin tamamlanması ile kurucu üyeler ve aileleri ile tanışma toplantısı yapıldı.

İYİ Parti Edirne teşkilatı ilk kez bir araya geldi

İYİ Parti Edirne İl Teşkilatı hafta sonu yapılan bir kahvatı ile bir araya geldi. İYİ Parti Edirne il yönetiminin tamamlanması ile kurucu üyeler ve aileleri ile tanışma toplantısı yapıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Aralık 2017 Salı 10:02
İYİ Parti Edirne  teşkilatı ilk kez  bir araya geldi

    Türkiye genelinde hızlı bir örgütlenme sağlayan İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı Teşkilatını  geçtigimiz hafta tamamladı. Teşkilatmanın tamamlanması ile farklı çevrelerden oluşan kurucu parti üyeleri Acar Tesislerinde pazar günü bir araya geldi. Aileleri ile birlikte katılan il yöneticilerine İYİ Parti GİK Üyesi Mehmet Tolga Akalın, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Mete Türkay,  Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya, Keşan İlçe Başkanı Özge Kuru Tutal, Uzunköprü İlçe Başkanı Burhan Başeğmez, Enez İlçe Başkanı Tuncay Taşkın,  Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, İpsala İlçe Başkanı Abdullah Ünsal, Lalapaşa İlçe Başkanı Ahmet Çıgırdaşman' da katıldı. 
İYİ Parti GİK Üyesi Mehmet Tolga Akalın, Edirne'deki İYİ Parti'nin kuruluş aşamasının tamamlanmasından memnun olduğunu belirterek, '' Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçiyor. Sizler bu süreçte çok önemli bir cesaret Oslobet  göstererek elinizi taşın altına koydunuz. Bizler çok başarılı olacağız. hepinize başarılar diliyorum'' dedi.  
İYİ Parti  Edirne il Başkanı Mete Türkay ise yaptığı konuşmada büyük bir aile olduklarını belirterek, '' bugün sizlerle olmak benim için onur ve gurur verici. Hepimizin Türkiye'nin geçtiği bu süreçte aldığımız görevin ne kadar önemli olduğunun farkıdayız. Hepimiz fedakarlık yapmaya hazırız. Kimsenin gömleğini çıkarmasını istemedik ve bu durum kabul gördü. Önümüzdeki günlerde bütün kurucu üyelerin tanıtılacağı bir toplantı yapacağız. İl Başkanlığı binamız ve ilçe binalarımız ile ilgili çalışmalara başladık. En Kısa sürede faaliyete alacağız. Üyeliklerle ilgili çalışmalar Binalarımızın faaliyete geçmesi ile başlayacaktır' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.