MECLİS ÜYELERİNİ, DAVET ETTİLER

Edirne Kadın Merkezi Dayanışma Derneği Başkanı ve üyeleri İl Genel Meclisinde grubu olan meclis üyelerini ziyaret ederek, düzenleyecekleri kahvaltıya davet etti.

MECLİS ÜYELERİNİ, DAVET ETTİLER

Edirne Kadın Merkezi Dayanışma Derneği Başkanı ve üyeleri İl Genel Meclisinde grubu olan meclis üyelerini ziyaret ederek, düzenleyecekleri kahvaltıya davet etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Kasım 2017 Perşembe 10:34
MECLİS ÜYELERİNİ,  DAVET ETTİLER

    Burada ziyaretleri hakkında açıklama yapan Başkan Şahinde Ağaoğlu, “Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte İl Genel Meclisi üyelerini kahvaltı etkinliğimize davet etmek amacıyla buraya geldik. Tüm siyasi parti temsilcilerini ziyaret ediyoruz. Kahvaltımızda seçilmişleri kadınlarla buluşturuyoruz. Bu amaçla milletvekillerimizi de davet ettik. Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile muhtarlarımızı da davet ettik. Böylece kadınlarımızı seçilmişlerle aynı ortamda yan yana buluşturalım, istedik. Kadınların seçilmişlerin arasında daha çok bulunması için ne yapılması gerektiği konusunda sorularımızı sormak istedik. Karar mekanizmasında olan kişilerle kadınların aynı yerde bulunmasını arzuladık. Bu amaçla İl Genel Meclisi Başkanımız ve tüm parti gruplarımızı da Betboo davet ediyorum. Bu davete meclis üyelerimiz eşlerini ve yakınlarını da katarlarsa mutlu oluruz. Bu davete köylerden muhtarlarımız ve köylü kadınlarımızın da katılmasını bekliyoruz.” dedi.
CHP Grubu adına konuşan Erdal Akgün, CHP'nin örgütlü çalışmadan yana bir parti olduğunu belirterek; “Biz her zaman kadınlarımızla el ele çalışmadan yanayız. Bugüne kadar yasalar kapsamında kadınlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. Kadınlarımızın bu aktiviteleri etkinlikleri tüm meslek dallarına yaygınlaştıracaktır. Kadınlarımız Atatürk ilkeleri doğrultusunda faaliyetlerini sürdürüyorlar. Biz CHP olarak kadınlarımızın aktif olarak tüm yönetimlerde etkin olmasını istiyoruz. Biz her konuda kendilerini destekliyoruz.” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.