MERKEZ İLÇEDE, GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul ile CHP Edirne Merkez ilçe seçimini kazanan Ediz Ün'ün yönetim kurulu kadrosu belirlendi.

MERKEZ İLÇEDE, GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul ile CHP Edirne Merkez ilçe seçimini kazanan Ediz Ün'ün yönetim kurulu kadrosu belirlendi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Aralık 2017 Perşembe 10:24
MERKEZ İLÇEDE, GÖREV  DAĞILIMI YAPILDI

     ÜN'ün başkanlığındaki CHP merkez ilçe yönetimi şöyle oluştu:
 İlçe sekreteri Seçkin HASSELİ, Bilişim sorumlusu Haluk GEZMEN.  Sayman Nedim İŞCAN. Eğitim sekreteri Semra ALPTONG. Örgütlenme sorumlusu Barlas OMURYAY. Sivil toplum kuruluşları sorumlusu Mehmet KOŞAN. Esnaf odaları sorumlusu, Murat TAHAN, Basın yayın ve halkla ilişkiler sorumlusu Çisem AKSOY. Yerel derneklerden sorumlu Rıza ÖRÜTÜKCÜ. Köylerden sorumlu Cengiz POSTA,  Mustafa DİRİK. Gençlik örgütlenme ve gençlik kolları sorumlusu Yavuz ARSLAN. Kültür ve sanattan sorumlu Bahar SARIBAŞAK. Kadın örgütlenme ve kadın kolları sorumlusu Nurdan TUNA. İlçe yönetim kurulu üyeleri Çetin BOZ, Âmine Nurcan SÜLEK,.
“HALKIN TEK UMUDU CHP”
Yönetim kurulunun belirlenmesinden sonra yapılacak çalışmalar konusunda açıklama yapan CHP Edirne   Merkez İlçe Başkanı Betebet Ün, “Partimiz  bugün  halkın tek umudu haline gelmiştir. Yenilenen örgütümüzle ve bu partiye gönül veren  arkadaşlarımızla  CHP'nin  başarısını daha üst seviyeye çıkarmak için  el ele verip  gece gündüz çalışacağız. Ev ev dolaşarak partimiz ilkelerini herkese  anlatacağız. Seçim bitti. Şimdi  bütün partili arkadaşlarımızla  birlikte  CHP'yi iktidara taşımak için  ne gerekiyorsa  yapacağız. Bu  konuda sorumluluğumuzun büyük olduğu  bininci içindeyiz. Her kesimden insanlarımızla görüşeceğiz. Bölgemiz insanlarının esnafların, işçilerin emeklilerin taşeron işçilerinin bütün  sorunlarını   biliyoruz.
İktidar partisinden umudunu kesen Halkımıza partimizin halkın sorunlarının çözümünde en emin yol, en güvenli parti  olduğunu anlatacağız. Önümüzdeki aylarda görevimizin çok zor olduğunu biliyoruz. CHP zorlukları göğüslemesini, böyle durumlarda halkın yanında yer almayı başarmış bir partidir. Cumhuriyetin kuruluşunda  önderlik eden bir partidir. Bizler bu bilinç içinde el birliği ile CHP'yi  iktidara taşıyacağız. Halkın tek umudu  CHP'dir” dedi     

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.