MHP’nin yeniden yapılanması çok önemli”

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İl Başkanı Hakan Özkan, yaptığı açıklamada; Antalya’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında düzenlenen il ve ilçe başkanları toplantısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MHP’nin yeniden yapılanması çok önemli”

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İl Başkanı Hakan Özkan, yaptığı açıklamada; Antalya’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında düzenlenen il ve ilçe başkanları toplantısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Şubat 2018 Çarşamba 10:18
MHP’nin yeniden  yapılanması çok  önemli”

    “MHP’NİN YENİDEN YAPILANMASI ÇOK ÖNEMLİDİR”
    Açıklamasına, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Edirne halkına selamları var. Bunu iletmemizi emretti.” diyerek, başlayan Özkan, şunları söyledi: “Antalya’da il ve ilçe başkanları toplantısında önümüzdeki dönem yaşanacak hadiselerle ilgili bilgilendirerek, bazı talimatlar verdi. MHP’nin aynı zamanda 18 Mart 2018 tarihinde kongresi var. Bu kongreyle ilgili detaylar bizlere aktarıldı. Türkiye için önemli bir dönem. Önümüzdeki dönem MHP’nin yeniden yapılanması çok önemlidir. Çok büyük sıkıntıların yaşanacağı bir sürece doğru gidiyoruz. Yaşadığımız hadiseler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin uzun zamandır dile getirdiği konulardır. Bir beka sorunu ile karşı karşıyayız. Bunun için Türkiye’nin bütün önlemleri alması için gerekli uyarıları yıllardır yapıyor. Şu anda bunlarla Türk Devleti çok ciddi şekilde muhatap olma durumunda kaldı. Mücadelemiz, Türk Devleti tarafından ciddi şekilde verilmektedir. Bunlarla ilgili genel başkanımız detaylı bilgiler verdi.”
    “TÜRK DEVLETİ KENDİSİNE SAPLANMAK İSTENEN HANÇERİ ÇIKARIP ATMAK ZORUNDAYDI”
    Hakan Özkan, sözlerine şöyle devam etti: “Bugün Türkiye’nin muhatap olduğu sıkıntıları yıllar önce söylemiştir. Bugün gelinen noktada ne kadar olduğumuz herkes Betvole tarafından takdir edilecektir. Biraz önlem alınma konusunda geç kalınmış olsa da Türk Devleti kendisine saplanmak istenen bu hançeri çıkarıp atmak zorundaydı. Oluşturulmak istenen terör koridoru ve devamında büyük İsrail’e doğru giden hedefi Türk Devleti parçalamak zorundaydı. Çünkü bu durum ileriye doğru Türk Devletini daha büyük sıkıntılara çekecektir. Bu yüzden gerekli önlemler alındı. Bu konularda detaylı bilgiler aldık.”
    “VARLIK SEBEBİMİZ, TÜRK DEVLETİ’NİN İLELEBET YAŞATILMASIDIR”
    Seçim süreciyle ilgili de, değerlendirmelerde bulunan Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: “Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. Seçimlerle ilgili yapılacak çalışmalar konusunda, Genel Başkanımız detaylı bilgiyi aktardı. Önümüzdeki dönem Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hayata geçirilmesi çok önemli. Daha hızlı karar alabilen ve yönetimde sıkıntı olmadan idare edilmesi gerek. Bu nedenle cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin alt yapısının hazırlanması gerek. MHP bu dönemde inisiyatif alarak, sürecin içerisinde yer alıyor. Şu anda Türk Devleti’ni yöneten AK Parti ile iş birliğine girmiş bulunuyor. Türk Devleti’nin çıkarları konusunda böyle bir iş birliği söz konusu. Önümüzdeki dönem bu konuda daha farklı şeyler konuşulabilir. MHP’nin ülkem ve milletim sonra ise, partim ve ben diyen bir siyasi üslubu var. Devletin ve milletin ayakta olması lazım. Devletin ve milletin olmadığı bir yerde siyasetin bir anlamı olması gerek. Bu yüzden güçlü devlet ve millet dedik. Varlık sebebimiz, Türk Devleti’nin ilelebet yaşatılması. Gönül isterdi ki Yeni Kapı ruhuyla CHP’nin iştirak edeceği bir yapıyla bu sorunla mücadele edilsin ama maalesef bu yapı bu ruh zedelendi. Bu işin siyaseti olmaz. Bazı siyasi hareketler Yeni Kapı ruhunu kavrayamamış.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.