Özkan, gazilere yapılan saldırı hakkında konuştu

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Hakan Özkan yaptığı açıklamada; Ankara’da 2 gaziye ve ailelerine yönelik yapılan saldırıyı kınayarak, “Gazilerimize saldıran şerefsizlere ve hainlere en ağır cezanın verilip; hesap sorulması gerekiyor.” dedi.

Özkan, gazilere yapılan saldırı hakkında konuştu

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Hakan Özkan yaptığı açıklamada; Ankara’da 2 gaziye ve ailelerine yönelik yapılan saldırıyı kınayarak, “Gazilerimize saldıran şerefsizlere ve hainlere en ağır cezanın verilip; hesap sorulması gerekiyor.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Kasım 2017 Perşembe 10:18
Özkan, gazilere  yapılan saldırı  hakkında konuştu

    “GAZİLERİMİZE SALDIRAN ŞEREFSİZLERE VE HAİNLERE EN AĞIR CEZA VERİLMELİ”    
    Ankara’da 2 gaziye ve ailelerine yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirten Özkan, “Yapılan saldırı, biz Türk Milleti’ni derinden üzdü. Çünkü Türk Devleti’nin ve milletinin bekası için Güneydoğu’da terörle mücadele ederken, gazi olmuş kişilerdir. Trafikte yaşanan bir tartışma nedeniyle, bir saldırı düzenlendi. Gazi olmalarını söylemelerine rağmen eşi ve çocuklarının yanında yapılan saldırının kabul edilebilir bir durumu yoktur. Gazilerimize saldıran bu şerefsizlere ve hainlere en ağır cezanın verilip; hesap sorulması gerekiyor. Türk milliyetçileri, MHP ve Ülkü Ocakları bu işin takipçisidir. Onlara gereken ders verilecektir.” dedi.
    “GAZİLER, TÜRKİYE’DE EN FAZLA SAYGI DUYULMASI GEREKEN KİŞİLERDİR”
    Gazilerin, Türkiye’de en fazla saygı duyulması gereken kişiler olduğuna kayıt düşen Hakan Özkan, şunları söyledi: “Ülkenin bütünlüğü ve refahı için kolunu, bacağını kaybetmiş kişilerdir. Bizlerin rahat uyuması Betticket için birileri canını ortaya koyuyor ama rahat uyuyan kişiler saygısızca saldırıyor. Biz, şehitlerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Bu tür şerefsizliklere hiçbir zaman geçit vermeyeceğiz.”
    “MİLLİ ŞUURU OLAN BİR NESLİN YETİŞTİRİLMESİ ŞART”
    “Son dönemde gazilerimize ve şehitlerimize yönelik saygı kalmadı. Bu konudaki düşünceniz nedir?” şeklindeki soruya cevap veren Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: “Yetişen nesil ne yazık ki, iyi yetişmiyor. Milli şuurun yeterince verilemediğini düşünüyorum. Çünkü bu hain saldırıyı yapanların genç kişiler olduğunu görmekteyiz. Türkiye’de bir çok değerin dejenere edilerek, sıkıntılı bir duruma gidilmektedir. Yeni nesle; milli şuur, vatan sevgisi, din, devlet, şehitlik ve gazilik kavramlarının iyi anlatılması gerekiyor. Geçmişte, bu tür vak’alar yaşanmazdı ancak, bazı değerler dejenere olduğu için günümüzde bu haince saldırılarla karşılaşılıyor. Eğitim sisteminin de, iyi bir şekilde gözden geçirilmelidir. Milli şuuru olan bir neslin yetiştirilmesi şarttır. Kendi değerlerimize sahip çıkmamız lazım.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.