ÖZKAN, "MHP ÇÖZÜM ÜRETİR"

               MHP İl Başkanı Hakan Özkan düzenlediği basın toplantısında 18 Mart'ta partisinin genel kurulunun yapılacağını.  bu genel kurula il ve tüm ilçeler olarak katılacaklarını  belirterek, MHP’nin  ülkenin dara düştüğünde  çözüm öneren bir parti olduğunu söyledi.

ÖZKAN, "MHP ÇÖZÜM ÜRETİR"

               MHP İl Başkanı Hakan Özkan düzenlediği basın toplantısında 18 Mart'ta partisinin genel kurulunun yapılacağını.  bu genel kurula il ve tüm ilçeler olarak katılacaklarını  belirterek, MHP’nin  ülkenin dara düştüğünde  çözüm öneren bir parti olduğunu söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Mart 2018 Perşembe 11:25
ÖZKAN, "MHP ÇÖZÜM ÜRETİR"

MHP Edirne İl Başkanı Hakan Özkan parti il merkezinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda 18 Mart'ta yapılacak Genel Kurul hakkında bilgi veren Özkan konuşmasını şöyle sürdürdü;   “ Partimiz 18 Mart tarihinde büyük kurultaya gidiyor. Biz Edirne’den dokuz ilçe ve il teşkilatı olarak Kurultaya katılacağız. Buradan Genel başkanımızın talimatıyla, gelmek isteyen tüm arkadaşlarımız 18 Mart'ta yapılacak genel kurul şölenine davet ediyorum. Betist Genel Kurulu gelmek isteyen arkadaşlarımız il başkanlığı ile  temasa geçip bize ulaşsınlar bu konuda gerekli araç temini yapılacaktır” diye konuştu

                Bir gece önce Uzunköprü’de ilçe başkanlarıyla toplantı yaptıklarını belirten Özkan, “İlçe teşkilatlarımız pazar günü yapılacak genel kurula hazır durumda. Bilindiği gibi MHP bir kasım seçimleri sonrası gürültülü ve tantanalı bir dönem geçirdi. Bu MHP üzerine yapılmak istenen operasyona genel başkanımız direndi. Ülkücülerin elinden koparılmak istenen  Emperyalist güçlerce desteklenen bir yapı tarafından MHP tasfiye edilmek istendi  partimizin ülkedeki etkinliğini milli direnci kırmak için  partimiz bir operasyona tabi tutuldu . Fakat ülkücüler bu operasyona yenilmedi ve partilerine sahip çıktılar. MHP önce ülkem ve milletim düsturunda  bir çizgi izliyor . bundan sonra da  siyasetini bu çizgide sürdürecektir. MHP 12. Genel Kurulumuzun teması olarak milli Şuur Millete beka şühedaya vefa  adı altında 12. Genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki sıkıntılar ortada böyle bir temayı seçmemiz hassas bir dönemden geçmemiz nedeniyle Çanakkale savaşı hatırlandığında böyle bir temanın gündeme gelmesi  günün anlamı ve önemini herkese duyurması bakımından  böyle bir isimle genel kurulumuz yapılacak.”dedi

                ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM DEDİK  

                Bu süreçte MHP’nin yeniden bir dirilişe açılacağını belirten Özkan, “ Genel Başkanımız bizlere Antalya’da yapılan toplantıda ifade ettiler. Önümüzdeki günler devletimizin geleceği, milletimizin bekası açısından daha huzurlu ve etkili bir döneme yol almaktayız. Partimiz kurulduğu günden beri önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben düsturuyla siyaset yaptı. Rahmetli Başbuğumuzun çizgisinde yoluna devam ediyor. Önümüzdeki dönem, milli şuurun ayaklandığı istikbalimizin garanti altına alınacağı yeni bir deneme doğru yol alıyoruz.

                Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi adı altında MHP önderlik yaparak şu andaki iktidar partisi ile oluşturdukları bir ittifaktır.  Önümüzdeki dönem milli şuurun daha fazla güvence altında olacağı bir döneme doğru gidiyoruz. Önümüzdeki dönem milletimiz açısından huzurlu bir dönem olacaktır.  Partimiz üstünlük alarak her dönemde gereğini yerine getirmiştir. Yıllardır birlikte yaşıyoruz Türk siyasetinin sıkıştığı zamanlarda MHP öngörülü davranarak, sıkıntılı sürecin aşılması için inisiyatif almıştır. Bu kararında particilik gütmeden çözüm önerileri ortaya koymuştur. Bugün de yaşanılan süreç bundan ibarettir. Önümüzdeki dönemin milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.