SARDOS ŞARKÖY’DE YÜRÜDÜ

Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu (SARDOS) geçtiğimiz hafta sonu Şarköy’ün Araplı mahallesinde yürüdü.

SARDOS ŞARKÖY’DE YÜRÜDÜ

Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu (SARDOS) geçtiğimiz hafta sonu Şarköy’ün Araplı mahallesinde yürüdü.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Aralık 2017 Çarşamba 10:07
SARDOS ŞARKÖY’DE YÜRÜDÜ

    Şarköy Doğa Sporları Kulübü rehberliğinde yapılan yürüyüşe Çorlu bölgesinden Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu ekibi de katıldı. Kısa fakat aksiyonu yüksek bir parkur olan Araplı Büyük Şelale parkuru aynı zamanda Marmara denizi kenarında görselliği de bir o kadar keyifli bir rota.  Kuvvetli lodos ve sağanak yağış ile başlayan gün öğleden sonra açan pırıl pırıl güneşle birlikte yürüyüş, başladığı nokta olan Araplı’da son buldu.
    SARDOS adına bir açıklama yapan Muammer TAŞKIRAN; SARDOS olarak bu hafta sonu da çok güzel bir rotada , keyifli bir yürüyüş yaptık. Sabah korku filmlerinden esinleniş bir havada Şarköy’e çıkış yaptık. Çok kuvvetli fırtına ile yağan yağmurda göz gözü görmezken biz yürüyüş için yola koyulmuştuk bile. Rotaya girmeden önce bize rehberlik yapacak Şarköy Doğa Sporları Kulübü ile Çorlu Yürüyen Ayaklar ekibi de Araplı mahallesine geldi. Kısa bir bilgi alış verişinden Grandbetting sonra yürüyüş başladı, bu esnada yağmur da kesilmişti. Zaman zaman kendimizi Güzel Atlar Ülkesinde sandığımız bu rotada keyifli iniş ve çıkışlar sonunda bir kanyona girdik. Kısa bir kanyon yürüyüşünden sonra büyük şelaleye ulaştık . Tehlikeli geçişlerin yapıldığı bu yürüyüş akşama doğru kazasız sorunsuz tamamlandı.
    Bize bu farklı ve keyifli rotada yürümemize vesile ve rehber olan Şarköy Doğa Sporları Kulübü başkanı Mustafa Veis‘e, Hüseyin Ünlüyol‘a, Bu güzel  faaliyette paydaş olan Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri ve başkanı Uğur Şimşekkaya‘ya SARDOS adına teşekkür ederiz.
F    aaliyetlerimiz hafta içi ve hafta sonu  mevsim normlarına uygun olarak devam etmekte olup herkes katılabilir. Bizleri ve etkinliklerimizi SARDOS//facebook.com sayfasından takip edebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.