Türkiye, Kudüs için tek yürek olacak

İstanbul Yenikapı’da yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingi’yle ilgili bir açıklama yapan AGD Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, “30 Temmuz’da Yenikapı’da miting düzenlenecek" dedi.

Türkiye, Kudüs için tek yürek olacak

İstanbul Yenikapı’da yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingi’yle ilgili bir açıklama yapan AGD Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, “30 Temmuz’da Yenikapı’da miting düzenlenecek" dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Temmuz 2017 Perşembe 09:57
Türkiye, 	Kudüs için tek  yürek olacak

    Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklama ise şöyle; "Hafta sonu İstanbul Yenikapı'da yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingi'yle ilgili bir açıklama yapan AGD Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, “30 Temmuz'da Yenikapı'da yapılacak olan BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ ile bu millet, yeniden İslam âlemindeki uyanışın, dirilişin ve ayağa kalkışın fitilini ateşleyecek. Bir kez daha zalim İsrail'e en gür seda ile “haddini bil” diyecek; Kudüs'e olan sevdamızı, Mescid-i Aksa'ya olan hasretimizi haykıracağız. Dünya sussa da, Batı sırtını dönse de; biz susmayacağız, Kudüs'e sırtımızı dönmeyeceğiz.” şeklinde konuştu. İriş, açıklamasının devamında “Filistin ağlarken, Kudüs'te yürekler tutsakken, Mescid-i Aksa kuşatma altındayken, Müslümanlar olarakbu yapılanlara karşı kayıtsız kalamayız. Bu pervasızlığa dur diyecek iradeye sahibiz. Güçten anlayanlara, birlikteliğimizin gücünü göstermek için Pulibet pazar günü meydanda olacağız. Sen varsan; insanlığın ümidini azaltan, heyecanını sömürenlere karşı sonuç alabiliriz. Sen varsan, Ortadoğu'da doğup da Akdeniz'de ölmek zorunda bırakılan çocukların feryadına engel olabiliriz. Sen varsan, yeni bir dünya umudunu zinde tutabilir, Mescid-i Aksa'yı Müslümanların miracına yeniden vesile kılabiliriz. Gönül coğrafyamızın geleceğinde kendini sorumlu görenleri ve sorumluluğunu yerine getirmek isteyenleri şahsen mitinge bekliyoruz.” dedi. Gerçekleştirilecek olan Büyük Kudüs Mitingi'ne bütün siyasi parti ve STK'ların da davet edildiğini belirten Abdülhamit İriş,30.07.2017 Pazar günü saat 17:00'da İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek olan miting için Edirne'den de otobüs kaldıracaklarını, mitinge katılmak isteyenlerin, cuma günü saat 16:00'a kadar 0 532 592 67 13 numaralı telefonu arayarak, isimlerini yazdırabileceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.