“TÜRKİYE’DE ADALET, TAM ANLAMIYLA MASAYA YATIRILACAK”

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Edirne Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Okan Gaytancıoğlu, 26-30 Ağustos tarihleri arasında, Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan Adalet Kurultayı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE’DE ADALET, TAM ANLAMIYLA MASAYA YATIRILACAK”

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Edirne Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Okan Gaytancıoğlu, 26-30 Ağustos tarihleri arasında, Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan Adalet Kurultayı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Ağustos 2017 Perşembe 09:49
“TÜRKİYE’DE ADALET,  TAM ANLAMIYLA MASAYA  YATIRILACAK”

Kurultaya tüm halkın davetli olduğunu, çeşitli söyleşilerin ve istişarelerin yapılacağını, kurultayda çeşitli konuşmacıların ve etkinliklerin olacağını, parti ile ilgili bir slogan ya da bayrağın olmayacağını belirten Gaytancıoğlu, vekillerin kurultayda konuşma yapmayacağını sadece konuşulanları dinleyerek rapor edileceğine dikkat çekti.
    “BURAYA HERKES DAVETLİDİR”
    Gaytancıoğlu, kurultayla ilgili şu bilgileri verdi: “Adalet Kurultayımız 26 Ağustos’ta başlıyor, 29 Ağustos’ta bitiyor. Burada her gün ikişer tane oturum yapılacak. Eğitimde adalet, inançta adalet, medyada adalet, hukukta adalet, geçimde adalet tarımda adalet gibi. Hepsinin de alt başlıkları olacak. Her konuda yaklaşık 7-8 konuşmacı olacak. Bu kişiler konularında uzman kişiler olacak. Biz bu kişileri davet ettik. Konularında konuşacaklar. Bir Liderbahis de izleyenler olacak. Örneğin izleyenler Türkiye’de tarımın nereye gittiğini, eğitimin nereye gittiğini, medyanın inançların nereye gittiğini, söyleşileri dinleyebilecek ve sorular sorabilecek. Buraya herkes davetlidir. Çiftçi davetlidir, işçi davetlidir, gazeteciler davetlidir, esnaf davetlidir, kısacası halkımız davetlidir.”
    “ADALET, TAM ANLAMIYLA MASAYA YATIRILACAK”
    Bu etkinliğin bir partinin etkinliği olmadığını söyleyen Gaytancıoğlu, “Parti bayrağı olmayacak, Türk bayrağı olacak. Slogan atılmayacak. Konaklama çadırlarda olacak. Bizler hepimiz çadırlarda kalacağız. Ulaşım kişilerin kendine ait olacak fakat yiyecek içecek burada olacak. Sabah 09.30’da başlayıp akşam 18.00 gibi bitecek. 18.00’den sonra çeşitli etkinlikler, söyleşiler, etkinlikler gerçekleştirilecek. İstişareler yapılacak. 
    Türkiye’de adalet tam anlamıyla masaya yatırılacak bu çalıştayda. Biz vekiller konuşma yapmayacağız. Konuşulanları dinleyeceğiz ve rapor edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerde yararlanacağımız bir başucu eseri olacak. Kurultayımıza herkes davetlidir.” şeklinde konuşarak konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.