YAŞAGÖR, BİR KEZ DAHA YÖNETİME TALİP

Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında yeniden yönetime aday olduğunu açıkladı.

YAŞAGÖR, BİR KEZ DAHA YÖNETİME TALİP

Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında yeniden yönetime aday olduğunu açıkladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Ocak 2018 Pazartesi 10:33
YAŞAGÖR, BİR KEZ  DAHA YÖNETİME TALİP

    Yaşagör, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  yaptığı konuşmada görevi süresinde yaptıklarına değinerek şunları söyledi, “ Bilindiği gibi Bakkallar ve Tekel Bayileri Odasının 14. Genel kurulu  27 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da  Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Düğün salonunda yapılacak” dedi
“ÜYELERİN MENFAATİ İÇİN ÇABA HARCADIK”
Daha sonra geçen dönem çalışmalarına  değinen Yaşagör, “Bu arada geçtiğimiz döneme kısaca bir göz atacak olursak, ben ve yönetim  kurulu üyelerimiz, oda hizmetlerini aksatmadan yerine getirilmesi için  titiz bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Her platformda oda üyelerimizin sesi olduk üyelerimizin çıkarlarını gözeterek sorunlarının çözümlenmesine yardımcı olduk. Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda kamuoyu oluşturmak için gerek yerel gerekse ulusal basına üyelerimizin sorunlarını aktardık. Resmi makamlara sorunlarımız için defalarca başvuru yaptık.
Esnaflarımızın sorunlarını üst kuruluşlarla yaptığımız toplantılarda dile getirdik. Üyelerimizin odamızdan en iyi hizmeti alabilmeleri için gerekli çabayı gösterdik. Üyelerimize eğitim için kurslar düzenledik. Sosyal Sorumluluk projeleri yarattık. Bunlara en iyi şekilde gerçekleştirdik” dedi.
“MUHTAÇ ÇOCULARA GİYSİ YARDIMI YAPTIK”
Edirne'de muhtaç çocuklara giysi yardımı yaptıklarını da belirten Yaşagör,” Örnek vermek gerekirse refah düzeyi yüksek olan üyelerimiz kanalıyla giysiler toplayıp, dar gelirli semtlerde olar dar gelirli, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza bakkal üyelerimiz kanalıyla ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ulaştırdık. Okul çevresindeki bakkal üyelerimiz vasıtasıyla, geleceğimizin mirasçısı olan çocuklarımıza kitap kampanyası düzenledik.” Dedi
“SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARINI BİLİYORUZ”
Bu hizmetlerin daha iyi bir şekilde devam edebilmesi için esnafların sorunlarını çok iyi bildiklerini kaydeden Yaşagör, “ Yenilenen yeni yönetim kurulumuzla bu dönem de Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri   odası yönetimine  talip olduğumuzu açıklıyorum. Yeni dönemde de hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Meslektaşlarımızın sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyoruz. Engin tecrübe ve mücadele azmimizle bu sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Bu nedenle tüm üyelerimizi 27 Ocak cumartesi günü saat 10.30'da Esnaf  Kefalet Kooperatif Düğün Salonunda yapılacak olan  genel kurulumuza bekliyorum. Geniş katılımlı bir genel kurulun Gobahis sorunlarımızın çözümü için bize güç vereceğine inanıyorum. Yeni dönemde yeni yönetim kurulumla birlikte tüm camiamıza ve esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum “ diye konuştu.
Yaşagör daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yaşagör kayıtlara göre Edirne'de 107 bakkal ve tekel bayisi açılmasına karşın 77 işyerinin de kapandığını belirtti.  Bakalar ve Tekil Bayisi üyesi 608 esnaf genel kurulda oy kullanacak. Yaşagör bir soru üzerine sicil affının işlerlik kazanması gerektiğini ve zincir marketlerinin mahallelere yayılmasının önüne geçilmesi önerisinde bulundu.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.