Yeni binada, ilk bayramlaşma

CHP Kurban Bayramı kutlamasını Bayramın 2. Günü partinin bir süre önce taşındığı yeni binasında yapıtı. Buradaki toplantıya Milletvekilleri, Edirne Belediye başkanı da katıldı. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi

Yeni binada, ilk bayramlaşma

CHP Kurban Bayramı kutlamasını Bayramın 2. Günü partinin bir süre önce taşındığı yeni binasında yapıtı. Buradaki toplantıya Milletvekilleri, Edirne Belediye başkanı da katıldı. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Eylül 2017 Salı 10:32
Yeni binada, ilk bayramlaşma

CHP Kurban Bayramı kutlamasını Bayramın  2. Günü partinin bir süre önce taşındığı yeni binasında yapıtı. Buradaki toplantıya Milletvekilleri, Edirne Belediye başkanı da katıldı. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi

 CHP’nin Kurban Bayramını2. günü yapılan kutlama  törenine Edirne milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan,Edirne  Belediye Başkanı Recep Gürkan  eski Milletvekilleri, Kemal Değirmendereli Nejat  Gencan,İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, İl Genel Meclis üyesi Erdal Akgün, belediye meclis üyeleri İl ve ilçe yöneticileri CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı,Merkez İlçe Başkanı Fevziye Kirazcı, Belediye  Başkan Yardımcısı  Selçuk Çakır Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri kadın dernek üyeleri ile partililer katıldı.Milletvekilleri,belediye başkanı törene katılanların  teker teker bayramını kutladı.

Törende İlk olarak söz alan Merkez İlçe Başkanı Fevziye Kirazcı konuşmasında  partililerin  bayramını kutladı  yani parti binasının hayırlı olmasını diledi ve destek verenlere teşekkür etti.

Daha sonra söz alan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, bugün ayrı bir bayram kutlandığını ,daha önceki yıllarda parti binalarında arkadaşlarının oturacak yer bulamadığını, dar mekanlarda   siyaset yaptıklarını belirterek, “ Yeni binalarının yapılmasına katkı sağlayanlara teşekkür ederim ve saygılarımı sunarım ”dedi

TOPLUMUN KAZANDIĞI HAKLAR KARARNAMELERLE YOK EDİLİYOR 

Belediye Başkanı Recep Gürkan,bayram kutlama toplantısında  yaptığı  konuşmasında Bugün çok heyecanlı ve mutlu olduklarını uzun yıllardır özlemini çektikleri  yeni parti binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek,” Burada ilk bayram kutlama  toplantısı yapıyoruz. Parti binamız modern bir yer her örgütün yeri ve  ayrıca toplantı salonları bulunuyor.  Daha önceleri de parti yöneticilerimiz partiye yeni bir mekan kazandırmak için çalıştılar tabii bu imkan meselesi bugüne nasip oldu.Fevzi kardeşimizin il başkanlığına gelmesiyle ısrarlı ve azimli çalışmasıyla  tüm imkanları zorlamasıyla  bu bina işi çözüme kavuştu” diyerek, bina hakkında bilgi verdi  ve binanın alınmasına katkı sağlayan KÖY KOOP Başkanı Ahmet Erken’e ve binanın yapılmasında emeği geçenlere  teşekkür etti.  İl Başkanı Pekcanlını çabalarının olmaması halinde bu binanı  alımını gerçekleşemeyeceğini kaydederek, “ Özellikle il Başkanımıza bu gayreti nedeniyle  kendisini yürekten alkışlıyorum.

ADALET KURULTAYINDA EDİRNE’NİN FARKLILIĞIN KANITLADIK  

Bu arada ülkemizin içinde bulunduğu koşulları biliyorsunuz . partimiz tarafından gerçekleşen adalet yürüyüşü ardından adalet mitinginden sonra Adalet Kurultayı yapıldı.

Adalet Kurultayında Edirne’nin farklılığını Matadorbet gösterdik ve destek verdik. 2019 yılı çok yakın bir gün,  bakacağız ki, o gün gelivermiş. Bu süreçte Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP’nin üyelerine çok önemli görevler düşmektedir Biz bu görevleri yerine getiremezsek, çocuklarımızın,torunlarımızın yüzüne bak amayız.

MAHKEME BİTMEZSE TUTUKLULK 7 YIL SÜREBİLECEK

95 yıldır uğruna mücadele verdiğimiz değerler bir kararname ile yok olur. Son çıkan kararnamede deniliyor ki, “mahkeme bitmezse tutukluluk 7 yıla kadar sürdürülebilir.” Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir uygulama olmaz. Bu nedenle elbette parti içi çalışmalarımız devam edecek biz bununla uğraşırken, birbirimizi eksiltmeye çabalarken  bir bakmışız ki Türkiye Cumhuriyetinin yönetim tarzı değişmiş.

OLAĞANÜSTÜ HAL KARARLARI DENETLENEMİYOR  

Mücadele ettiğimiz siyasi partilerin de kalmadığını görürüz. Bildiğiniz gibi Anayasa mahkemesi bir yıl önce kararları denetleme hakkının olmadığını açıkladı. Daha önce bir CHP milletvekilini tutuklanacağını söyleseler kimse inanmazdı fakat oldu. Kararnamelerle bir gecede onlarca gazete kapatıldı basın mensupları tutuklandı.

Hiç bir zaman kurucu değerlerimizi aklımızdan çıkarmamalıyız. Bayramınızı en içten duygularla kutluyorum” dedi.

      

Milletvekillerinin konuşmasından sonra söz alan eski Milletvekillerinden Kemal Değirmendereli,  Yeni parti binasının oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirterek” Anadolu’ya Trakya’nın düzeyine gelmeden bu memleketin sırtı yere gelmez bunda doğruluk payı yok mu? İl merkezimizin yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyor hayırlı bayramlar diliyorum” dedi

Ardından söz alan Edirne eski milletvekili Nejat Gencan,uzun süre partililere hitap etme imkanı bulamadığını belirterek 2019 yılında yapılacak seçime CHP’nin en verimli kadrosuyla  girmesi gerektiğini belirterek,”Şu anda görev yapanların başarısız olduğunu iddia etmiyorum,onlar da görevlerini yaptılar.Adalet Kurultayına ben de katıldım bu organizasyonu yaptığı için yetkili arkadaşlarımı kutlarım . bu  başarı ile partimize güven arttı . Bu güven seçime kadar sürmesi halinde bu iktidardan kurtulmuş olacağız, herkesin bayramını kutlarım” diye konuştu.

                Son olarak söz alan İl Başkanı Fevzi Pekcanlı,bir önceki bayram öncesi eski binada bayram kutlamasını son olacağını söylediğini belirterek,” Ramazan bayramına yetiştiremedik. Bu binaya zorluklar içinde kavuştuk, bazılarının yaptığı gibi bir müteahhide vererek yaptırtmadık” diyen Pekcanlı binanın alınışı hakkında bilgi verdi.

Pekcanlı,   binanın alınması için bir kısım yardımın Ankara’dan geldiğini söyledi.Parti binasının hiç bir şaibeye yer vermeden alındığını belirtti. Böylece partinin uzun süredir gündeminde olan bina ihtiyacının giderildiğini belirterek partililerin bayramını kutladı.

Son Güncelleme: 05.09.2017 11:15
Anahtar Kelimeler:
Ilk BayramlaşmaYeni Binada
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.