Sağlık problemlerimin ve ameliyatımın araya girmesi ile söz verdiğim siyasi yazılarıma CHP ile ilgili yazdığım üç yazı sonrasında son vermiştim.

Hatırlarsınız son yazımda yazılarım ve dile getirdiğim konular ile ilgili yorumlar yapmanızı istemiştim.

Özelime gelen 23 yorum bana bu yazı dizisinde başarılı olamadığımı ve okurlarımın istediği ve tahmin ettiği gibi bir yazı serisi olmadığı fikrini ortaya çıkarmış oldu.

Partinin geçmişi ve tarihçesi ile ilgili bilgileri ve değerlendirmeleri

Bilhassa da Partinin Yerel siyasetteki başarı ve başarısızlığından ziyade genel parti bilgilerinin verildiği ifade edilerek;"biz onları internetten de okuruz,sen bize CHP'nin Edirne'deki durumunu,olumlu veya olumsuz durumları anlatman gerekir Hocam" diyenleriniz olmuş.

Hak veriyorum hem de çok. Aslında ülkenin en büyük yani taraftarı fazla olan iki Partisi Ak Parti ve CHP ile ilgili yazı yazmak demek,birinin ülke yönetimini,diğerinin de yerel yönetimdeki başarı ve başarısızlığını anlatmak demektir.

Çünkü Edirne Yereldeki İktidarını,Ak Parti de ülkedeki İktidarının aboneliğini bırakmıyor yıllardır.

Zaten çok Partili döneme geçildikten sonra CHP'nin Ülke yönetimine talip olma isteği kabul görmedi yıllardır.

Buna mukabil Ak Partinin de Yerel Yönetime talip olma isteği geri çevrildi uzun yıllardır.

Tabii ki benim yazı serimdeki amacım, Belediyelerin çalışmalarından çok Siyasi Partilerin gerek İktidar gerekse de Muhalefet Partisi olarak Edirne de neler yaptığını ve yapamadığını,bunda Parti Başkan ve

Yöneticilerinin başarıları ve yanlışlarını araştırıp sizlerle paylaşmaktı.

CHP ile ilgili yazılarımda buna dikkat etmediğimi yazan okurlarıma teşekkür ediyorum.

Haklısınız.

23 yorumun 11 tanesinin CHP İl Başkanının kişisel hataları ile partiye ne kadar zarar verdiği,Belediye Başkanının bu konudaki girişimleri ile olayları derleyip toparlaması ile davranışların sorun olmadan kapatılması ile partinin zarar görmediği ifade edilmiş.

Başkan Fevzi Pekcanlı ailece tanıdığım,kardeşim gibi kabul ettiğim,Basın hayatımda birlikte görev yaptığım,iyi niyetli bir kardeşimdir.

Ataktır,birden tepki verir,enine boyuna düşünüp bu tepkinin zarar vereceğini o an fazla kale almaz.

Kişisel yorumlarda da kişilerin karşılaştığı davranış biçimleri çok farklı değil.

Yorumlardan bazılarında ise şu anda yıllarca bu partiye emek vermiş,Başkanlık yapmış,yöneticilik yapmış her türlü fedakarlıktan kaçınmamış Parti büyüklerinin küstürülmesinin doğru olmadığı ve bu insanların kazanılması gerektiği hatırlatılmış.

Ben bütün bu yorum ve görüşler sonrasında CHP ile ilgili birkaç köşe yazısı daha yazmam ve yorum yapan veya yapmayıp ayni düşünceyi taşıyan okurlarımı aydınlatmak niyetimi ilerleyen günlerde hayata geçireceğim.

Tabii ki sıra ile diğer partiler ile ilgili değerlendirmeler yapacağım.

Pazartesi günü Ak Parti ile devam etmek dilek ve temennisi ile..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.