1991’den bu yana basın camiasının içindeyim.

O günden bu güne Edirne’ye gelen valilerle bir şekilde ikili ve toplu söyleşilerimiz oldu.

Çalışmaları ve diyalogları ile akılda kalan valilerimiz olmuştur. Bazıları da hiç iz bırakmadan sadece maaşlarını alıp gitmişlerdir.

1991’den bu yana Edirne’de iz bırakan valiler arasında bütün Edirnelilerin de kabul ettiği gibi; merhum Fahri Yücel valimiz, Edirne’de kalıcı izler bırakan en büyük isim olmuştur.

Dün yeni gelen valimiz Sn. Ekrem Canalp ile tanıştık.

Sayın valimiz, valilikteki makam odasında gazetecileri kabul etti, görüş ve duyuşlarını paylaştı. Gazeteciler de kendisine çeşitli konularda sorular yönelttiler.

Kişiler üzerinde ilk intibaa (izlenim) çok önemlidir.

Valimiz Ekrem Canalp’ı ilk kez 10 Kasım törenleri sırasında Edirne Belediyesi’nde görmüştüm. Duruşu, yürüyüşü ve konuşması ile adeta; “Ben zalimlere kafa tutan Köroğlu’nun diyarından geliyorum. Edirne’de güzel işler yapacağım.” Diyordu.

Yeni valimiz Sn. Ekrem Canalp Bolu vilayeti ve 1971 doğumludur. Yani valilik makamı için çok dinamik bir çağdadır.

Dünkü toplantısında da sayın valimizin bu tavır içinde gayet samimi ve kararlı tavrını gözlemledik.

Vali Sn. Ekrem Canalp gazetecilerin sorularına verdiği yanıtlarda basınla çok yakın diyalog içinde olacağını, basında çıkan haber ve yorumları en ince ayrıntısına kadar takip ederek sonuçlandıracağını söyledi.

Yeni Valimiz Sn. Ekrem Canalp Edirne’yi ve Edirnelileri yakından tanıdığını ve bu şehirde kalıcı hizmetler yapmak istek ve kararlılığını beyan etti.

Biz de bu köşeden Valimiz Sn. Ekrem Canalp’a en içten duygularımızla “Edirne’mize hoş geldiniz” diyoruz. Ve Edirne hayrına yapacağı her icraatta gücümüz yettiğince yanında ve destekçisi olacağımızı ifade ediyoruz.

Edirne’mize hayırlı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.