Alamut, yeniden Başkan

Fenerbahçeliler Spor Kulübü Derneği Derneği Edirne Şubesi Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongreyi 50 oy alan Cavit Alamut kazanırken, Nadir Orkun Şapolyo 32 oy aldı.

Alamut, yeniden Başkan

Fenerbahçeliler Spor Kulübü Derneği Derneği Edirne Şubesi Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongreyi 50 oy alan Cavit Alamut kazanırken, Nadir Orkun Şapolyo 32 oy aldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Şubat 2018 Pazartesi 11:11
Alamut, yeniden Başkan

    Genel kurulda Divan Başkanlığına Recep Gürkan seçilirken, Adil Ergül ve Burkay Mazlum divan heyeti olarak oy birliği ile kabul edildi.  Faaliyet raporlarının okunmasıyla oy birliğiyle aklanırken, genel Sekabet  kurul adayların konuşmasıyla devam etti. 
Divan başkanı Recep Gürkan genel kurulda il söz hakkını Nadir Orkun Şapolyo'ya verdi. Şapolyo yaptığı konuşmada mevcut yönetimi eleştirerek, “Eğer siz takdir ederseniz benim başkanlık dönemimde daha aktif yönetim düşünüyorum. İnsanların gücünü Fenerbahçelilerin gücünü daha iyi değerlendireceğiz. Edirne şubemiz olarak 3 yıldan beri çalışma yapılıyor, bakıyorum 70 kişiyle kongre yapılıyor, 400-500 ve hatta 1000 kişiyle burada kongre yapmamız lazım.   Çünkü bizde potansiyel var, bu potansiyeli canlandırmak liderin görevidir. Ben de bu liderliğe adayım, takdirler sizindir tabi ki, eğer takdir ederseniz biz sarı listeyiz, arkadaşlarla beraber desteğiniz bekliyoruz. Doksanlardan beri değil doğduğum günden beri Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe için biz elimizden geleni yaptık, bunları dile getirmemize gerek yok, bizim yaptığımız temsilci üye sayılarına bakıldığında gerçekten ciddi sayılara ulaştığımız belli olacaktır. Bir çok arkadaşımız yönetici hatta başkan olarak bildiği Bahri Atabay kendisi direk kulübe bağlıdır, kulübe bağlı olarak çalışır, çok özverili çalışmıştır.  Biz burada hep beraber çalışacağız, tüm üyelerden fikir almamız lazım.  Ben Fenerbahçe kongre üyesiyim, burada kim yönetimde onu bilmiyorum. 1990 yılından beri başkanım dedi, bana bir kere bile ziyarete gelmedi, Fenerbahçe hakkında hiçbir şey benimle konuşmadı. Ben bunları istemiyorum, bunların doğru olduğuna inanmıyorum. Üyelerle beraber büyüyen güçlü bir Fenerbahçe istiyorum. Aziz Yıldırım ve Recep Gürkan'a teşekkür ederim, çünkü Edirne'ye güzel bir tesis kazandırdılar, ikisi de büyük bir Fenerbahçelidir” dedi. 
Söz alan Cavit Alamut ise “Aday arkadaşımıza konuşmasından dolayı teşekkür ediyorum. Bana biraz sataştı ama cevap vereyim; ben 90'dan beri Fenerbahçeli değilim, doğduğumdan beri Fenerbahçeliyim, burada doğdum ve burada öleceğim. Biz göreve geldiğimizde derneği çantanın içinde aldık. Dernek binası yok, lokali yok. Ben kendimi övmedim hiçbir zamanda övmem.  Görev aldığımız sürede işletmek için verdiğimiz lokalin kiralarını cebimizden ödedik. Hedef 1 milyon üye kapsamında arkadaşlarımızla kapı kapı gezdik. Bazı arkadaşlarımızı hem telefonla hem de kapılarına giderek 5-6 kez aradık. Yıllarca derneğin önünden geçmeyen arkadaşların bize söz söylemeye hakkı yoktur.  Üye kayıtlarında yapılan taksit kolaylığı ve lokalin tamamlanmasının ardından üye sayımızın aratacağını düşünüyorum. Fenerbahçe için bu dernek için emeği geçen, zamanını veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
Beyaz liste Başkanı Cavit Alamut Asil Yönetim Kurulu Üyeleri ise , Ali Yürük, Engin Demirci, Nedim Mercan, Nadir Kartal, Ömer Eren, Çağrı Muştu. Denetim Asil listesi Ertuğrul Tanrıkulu, Gökhan Namlıcı ve Meriç Varel seçildi. 
Federasyon Delegeleri beyaz liste Hakan Çalen ile Mehmet Hasköylü oy çokluğuyla belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.