BAŞARILI GÜREŞÇİLERE PARA ÖDÜLÜ

656 'cı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında dereceye giren Edirne Belediyesi Lisanslı Güreşçilerine almış oldukları derecelerden dolayı para ödülü ile ödüllendirildiler.

BAŞARILI GÜREŞÇİLERE PARA ÖDÜLÜ

656 'cı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında dereceye giren Edirne Belediyesi Lisanslı Güreşçilerine almış oldukları derecelerden dolayı para ödülü ile ödüllendirildiler.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Ağustos 2017 Çarşamba 10:12
BAŞARILI  GÜREŞÇİLERE PARA ÖDÜLÜ

     656 'cı Kırkpınar Yağlı güreşlerinde Belediyenin Lisanslı Güreşçileri olan Görkem Karabıyıklıdan teşvik 1 boyunda güreş müsabakalarına katılarak başarılı  güreşmesi sonucu teşvik 2 boyuna yükselmiştir. Belediyenin Lisanslı  Sporcusu Tansel  Umut 656'cı Kırkpınar Yağlı  Güreş müsabakalarında katıldığı büyük orta boydan çeyrek finale kalarak baş altı boyuna yükselmiştir. 657'ci Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde  ve bundan sonra yapılacak olan her güreşte belediyemizi her üst boyda temsil edecek olan Görkem Karabıyıklıdan'a belediye tarafından 5 bin lira para ödülü , baş altına yükselen Tansel Umur'a ise 10 bin lira para ödülü meclis oy birliği ile kabul edilerek verildi.
    Bu iki evlatlarımıza  vereceğimiz para ödüllerinin de tüm güreşçilerimiz için bir moral değer olmasını temenni ediyorum diyen  Başkan Gürkan "Hem geleceğe teşvik, moral ve motivasyon olması hem de Edirne Belediyesi olarak sporun tüm branşlarında olduğu gibi Edirne'nin adını duyuran, marka değerine değer katan sporculara vermiş olduğumuz desteği olimpiyatlarda dereceye girmiş olan Deneme Bonusu bu kardeşlerimize de vermemiz gerektiğini düşünerek bu teklifi meclisimize getirdik. Büyük Orta Büyük Boy'da güreşen Tansel Umut, çeyrek finale kaldı. Orda bir bel sakatlığı yaşarak yarı finale kalamadı ancak Başaltı Boyu'na yükselerek çok uzun yıllar sonra 1 olan Başaltı Güreşçisi sayımızı 2'ye yükseltmiş olduk. İleride inşallah onu Baş'ta da güreşirken göreceğiz. Görkem Kayabıyıklıdan'da Teşvik-1 boyunda birinci olarak kendi boyunun şampiyonu oldu. Bugün her ikisini de tebrik ediyoruz. Onların bu başarısının diğer pehlivanlarımız için de örnek teşkil etmesini ve özellikle yağlı güreşlerde başarıya susamış olan Edirneyi ve Edirnelileri bu ata sporuna daha çok bağlamalarını, heveslendirmelerini ve görsel anlamda tatmin etmelerini diliyoruz. Bu iki evladımıza vereceğimiz para ödüllerinin de tüm güreşçilerimiz için bir moral değer olmasını temenni ediyorum"  dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.