DSİ SPOR KULÜBÜ'NDEN BÜYÜK BAŞARI !

Jujitsu Türkiye Şampiyonası'nda, Edirne DSİ Spor Kulübü sporcuları Combat Jujitsu'da 1 Prof. Kemer ve 3 bronz madalya, Fighting Jujitsu'da ise 1 altın madalya kazanarak gururumuz oldu.

DSİ SPOR KULÜBÜ'NDEN BÜYÜK BAŞARI !

Jujitsu Türkiye Şampiyonası'nda, Edirne DSİ Spor Kulübü sporcuları Combat Jujitsu'da 1 Prof. Kemer ve 3 bronz madalya, Fighting Jujitsu'da ise 1 altın madalya kazanarak gururumuz oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Eylül 2017 Pazartesi 10:53
DSİ SPOR KULÜBÜ'NDEN BÜYÜK BAŞARI !

    Türkiye Jujitsu Şampiyonası, 16-17 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'nde yapıldı. Şampiyonaya 36 ilden toplam 337 sporcu katılım gösterdi. Edirne DSİ Spor Kulübü sporcuları şampiyonada büyük bir başarı elde etti. 1 Prof Kemer, 1 altın madalya ve 3 bronz madalya kazanan DSİ Spor Kulübü sporcuları Edirne'nin gururu oldu. 
    “BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK”
    DSİ Spor Kulübü antrenörlerinden WFMC Türkiye Teknik Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Jujitsu Federasyonu Combat Jujitsu Bölüm Başkan Yardımcısı Serdar Gülşen, DSİ Spor Kulübü sporcularının çok büyük bir başarı elde ettiklerini dile getirerek; “Jujitsu Türkiye Şampiyonası 16-17 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'nde yapıldı. Şampiyonaya 36 ilden 48 bayan, 289 erkek olmak üzere toplam 337 sporcu katıldı. Minik, yıldız, ümit, genç, büyük ve veteranlar kategorisinde yapılan müsabakaları seyirciler nefeslerini Liderbahis tutarak izlediler. Şampiyona bitiminde daha önce Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda dereceleri bulunan unvan sahibi başarılı sporcular arasında altın kemer için kıyasıya mücadele edildi. Farklı kategorilerde 12 ayrı sıklette yapılan Combat Jujitsu müsabakalarında kemer sahibini buldu.  DSİ Spor Kulübü'nden Abdülbaki Küçükhıdır 78 kiloda amatör maç yaptı, aynı zamanda geçen senenin unvan kemeri bizde olduğu için aynı şekilde o kiloda Combat Jujitsu'da profesyonel maç yaptı ve kemeri aldık. Minikler 34 kilo kategorisinde Doruk Tanrıseven hem bronz madalya aldı hem de başka bir kategori olan 36 kilo Newaza'da da bir üst sıkletlerde birinci oldu. Bir diğer sporcumuz Berkay Taş Combat Jujitsu'da 69 kiloda Türkiye 3'üncüsü oldu. DSİ Spor Kulübü olarak şampiyonada büyük başarı elde ettik. ” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.