DÜNYA ŞAMPİYONUNA, DAVULLU-ZURNALI KARŞILAMA

Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda dünya şampiyonu olan Trakya Birlik Sporcusu Yasemin Adar, kulübünde davul-zurnayla karşılandı.

DÜNYA ŞAMPİYONUNA, DAVULLU-ZURNALI KARŞILAMA

Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda dünya şampiyonu olan Trakya Birlik Sporcusu Yasemin Adar, kulübünde davul-zurnayla karşılandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Eylül 2017 Cuma 10:54
DÜNYA ŞAMPİYONUNA,  DAVULLU-ZURNALI  KARŞILAMA


    Dünya Güreş Şampiyonası'nda 75 kiloda mücadele eden Yasemin Adar, şampiyon olarak Türkiye'ye kadınlar kategorisinde ilk dünya şampiyonluğunu getirmişti. Adar, Trakya Birlik Spor Kulübü'nde davul-zurnayla karşılandı. 
YENİ HEDEF: OLİMPİYATLAR
    Adar, bundan sonra 2020 Olimpiyatlarında madalya kazanmayı hedeflediğini belirterek, “Paris'te yapılan Dünya Şampiyonası'nda ülkemi çok iyi temsil edip şampiyon oldum. Çok mutluyum, çok gururluyum. Trakya Birlik ekibine beni bu şekilde karşıladıkları için teşekkür ederim. Bundan sonraki hedefim 2020 Olimpiyatlarında madalya alarak kürsüde en iyi şekilde kendimi görmek istiyorum. Bayrağımızı dalgalandırarak, İstiklal Marşı'nı okutmak istiyorum. Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyelerine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 
“GURURLANDIK”
    Trakya Holiganbet Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, Yasemin Adar'ın kendilerini gururlandırdığını söyleyerek, “Trakya Birlik Kulübü olarak Yasemin Adar aracılığıyla Türkiye'yi temsil etmek ve dünyada şampiyonluk kazanmak bizim için çok önemli. Yasemin'in Türk kadını olarak, Türk kadınını orada temsil etmek ve Türk kadını olarak Türkiye'nin Dünya Şampiyonası'nda ilk altın madalyasını bir Trakya Birlik sporcusu olarak getirmesi, bizi daha da gururlandırdı. Bence hedef artık olimpiyatlar. Olimpiyatlarda da altın madalya inşallah gelecektir. Yasemin'i burada karşılamamız çiçeklerle oldu ama biz kendisini hem kulüp olarak hem Edirne olarak daha da mutlu edeceğiz. Edirne olarak, Trakya Birlik olarak inşallah sporda daha nice başarılar görürüz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.