Edirnespor'da yeni antrenör Anıl Aydın

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2017-2018 sezonu hazırlıklarına başlayan Edirne Belediyesi Edirnespor'da yeni baş antrenör Anıl Aydın oldu.

Edirnespor'da yeni antrenör Anıl Aydın

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2017-2018 sezonu hazırlıklarına başlayan Edirne Belediyesi Edirnespor'da yeni baş antrenör Anıl Aydın oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Ağustos 2017 Cuma 09:51
Edirnespor'da yeni  antrenör Anıl Aydın

    Kulüpten yapılan açıklamaya göre takımı bu sezon Anıl Aydın çalıştırırken, yardımcılığını Barkın Kireççi yapacak. Tecrübeli isim Cenk Dumlupınar'ın sportif direktörlüğünü yapacağı kulüpte yeni genel menajer ise Türkan Beksarı olacak.
    ANIL AYDIN EDİRNE'YE YABANCI DEĞİL
    1989 doğumlu genç baş antrenör Anıl Aydın, Edirne'ye ve Edirne basketboluna uzak bir isim değil. Kısa bir süre basketbol oynadıktan sonra antrenörlüğe adım atan Aydın, Kırklareli'de antrenörlük yaptıktan sonra Olin Edirne'nin son sezonunda Cem Akdağ'ın yardımcılığını yaptı. Olin Edirne'nin kapanmasından sonra Trakya Üniversitesi Meriçspor'da Mülkü Karadeniz'in yardımcılığını yapan Anıl Aydın, daha Betorder sonra Mersin BŞB ile anlaştı ve Edirneli antrenör Gürkan İşbırakmaz'ın yardımcılığını yapmaya başladı. 
    Geride bıraktığımız sezonun final grubunda son haftalarda Mersin BŞB ile Gürkan İşbırakmaz'ın yolları ayrıldı. Takımı devralan Anıl Aydın, Karesi deplasmanında son saniyelerde maçı kaybederken, evinde Antalyaspor'u mağlup ederek zirve hesaplarını karıştırdı. Geçtiğimiz sezon Mersin BŞB'de baş antrenör olarak çıktığı TB2L Final Grubu maçlarında büyük bir başarı gösteren Anıl Aydın, yeni sezon için TKBL temsilcisi Edirne Belediyesi Edirnespor ile anlaşmaya vardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.