Enez ve Keşan DOÇEK Volkan Ateş için yürüdü

Enez'de öğretmenlik yaparken genç yaşta hayatını kaybeden ve çevresinde doğa dostu olarak sevilen öğretmen Volkan Ateş anısına düzenlenen yürüyüşe başta eşi Berrin ATEŞ olmak üzere Enez Kaymakamı, Enez halkı ve DOÇEK üyeleri katıldı.

Enez ve Keşan DOÇEK Volkan Ateş için yürüdü

Enez'de öğretmenlik yaparken genç yaşta hayatını kaybeden ve çevresinde doğa dostu olarak sevilen öğretmen Volkan Ateş anısına düzenlenen yürüyüşe başta eşi Berrin ATEŞ olmak üzere Enez Kaymakamı, Enez halkı ve DOÇEK üyeleri katıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Kasım 2017 Salı 09:57
Enez ve Keşan  DOÇEK Volkan  Ateş için yürüdü

    Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer ERSÖZ, Gala Gölü Seyir Tepesinde,  katılımcılara yapmış olduğu konuşmada Volkan öğretmenin çevresinde çok sevildiğini bu yürüyüşün onun anısına saygı anlamını taşıdığı gibi, aynı zamanda bölgemizdeki doğal parkurların dökümünü çıkarmak amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi ve bu konuda deneyimleriyle bizlere yardımcı olan Keşan DOÇEK'e teşekkür etti.
    Keşan DOÇEK Başkanı Hakan EŞME de “Volkan hocamız hepimizin sevdiği bir arkadaş, etrafına ışıklar saçan bir öğretmendi, burada sevenleriyle birlikte onu anmak için birlikteyiz, huzur içinde uyusun, dedi ve bir süredir Enez Kaymakamımız sayın ERSÖZ ile Enez bölgesindeki doğa yürüyüşü ve bisiklet parkurları hakkında bir proje içinde olunduğunu, sayın ERSÖZ'ün bölgedeki doğa turizmine farklı seçenekler katmak anlamında düşünceler taşıdığını, bunun da bölge adına gurur verici bir gelişme olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek, Enez Bölgesi bizim gerek doğa yürüyüşü, gerekse bisiklet anlamında sık sık ziyaret ettiğimiz yerler, burada bir Ultrabet çok parkurumuz mevcut bugün kısa bir süre önce işaretlemesini yaptığımız yeni bir parkur olan Gala Gölü yakınlarında bir güzergahda yürüyeceğiz ve bu yürüyüş parkuruna da “Volkan ATEŞ Parkuru” adını vermek istiyoruz, diyerek bu çalışmalara destek veren Enez Kaymakamı sayın Elif Canan Tuncer ERSÖZ'e Keşan DOÇEK adına teşekkür etti.
    Konuşmaların ardından emekli öğretmen Celal KARAKAŞ, Volkan öğretmene öğrencilerinin yazmış olduğu bir şiiri okudu.
    Milli Parklar Gala Gölü İpsala Sorumlusu Neslihan ASLAN da Gala Gölü ve eko sistemi hakkında bilgiler verdikten sonra kalabalık bir yürüyüşçü grubu ile yürüyüş başladı.
    Gala Gölü ve sırtını yasladığı yamaçlardaki doğal güzellikler içinde ve bahardan kalma bir hava eşliğinde devam eden yürüyüş başladığı yer olan Seyir Tepesinde sona erdi.
    Doğa severler yürüyüş sonrası restorasyon işlemi devam eden Enez Kalesini gezdiler ve tarihi kale hakkındaki bilgileri Özer KIVIRCIK'tan aldılar.
Keşan DOÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Gürel SERİN, bugün bizler için anlamlı bir yürüyüş oldu Bölgedeki doğa turizmine katkılarından dolayı sayın Elif Canan Tuncer ERSÖZ nezdinde Enez Kaymakamlığına, bugünkü faaliyete Enez'den katılanlar için araç desteği veren Enez Belediyesine ve etkinliğin Enez tarafını omuzlayan Celal KARAKAŞ hocamıza, Gala Gölü anlatımı için Neslihan ASLAN, Enez Kalesi anlatımı için Özer KIVIRCIK'a ve küçük büyük tüm katılımcılara Keşan DOÇEK olarak sonsuz teşekkürler sunuyoruz, dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.