İKİZLERİN HAYALİ, NE ?

656'ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde zafere ulaşan Başpehlivan İsmail Balaban, Başpehlivan Kategorisinde güreşen ikizi Turan Balaban ile Kırkpınar'da final yapmak istediğini söyledi.

İKİZLERİN HAYALİ, NE ?

656'ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde zafere ulaşan Başpehlivan İsmail Balaban, Başpehlivan Kategorisinde güreşen ikizi Turan Balaban ile Kırkpınar'da final yapmak istediğini söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Temmuz 2017 Salı 10:12
İKİZLERİN HAYALİ, NE ?

    656'ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde rakibi Orhan Okulu'yu yenerek altın kemerin sahibi olan Başpehlivan İsmail Balaban, hedeflerinin Başpehlivanlık Kategorisinde güreşen ikizi Turan Balaban ile Kırkpınar finalinde karşılaşmak olduğunu dile getirdi. İkiz Başpehlivanlardan Turan Balaban ise Kırkpınar Er Meydanı'nda ikiziyle final yapmanın çocukluk hayali olduğunu belirtti.   
    ''İKİZ BAŞPEHLİVANLAR OLARAK TARİHE GEÇTİK’
    656'ncı Tarihi Kırkpınar Bonus veren bahis siteleri Yağlı Güreşleri'nde zafere ulaşan Başpehlivan İsmail Balaban, ikiz başpehlivanlar olarak tarihe geçtiklerini belirterek; ''Alt boylardayken ikizimle çok güreştik, çok finaller yaptık. Bazen o 1'nci oldu, bazen ben oldum. Zaten tarihe Ensobet geçtik ikiz başpehlivanlar olarak. Kardeş var, baba-oğul var ama ikiz başpehlivan yok. Hedefimiz de Kırkpınar'da final yapmak.'' dedi.
    ''ÇOCUKLUK HAYALİMİZ''
    Başpehlivan Turan Balaban ise çocukluk hayallerinin Başpehlivanlık Kategorisinde Kırkpınar Er Meydanı'nda ikiziyle final yapmak olduğunu söyleyerek; ''Bu yıl Başpehlivanlık kategorisinde ilk defa güreştim. 2. turda geçen yılın finalisti Mehmet Yeşilyeşil'le karşılaştım. İyi bir mücadele oldu. Ama yenildim, üzgünüm. Kardeşimle hayallerimiz var küçüklükten bu yana. Başpehlivanlık kategorisinde Er Meydanı'nda final yapmak. Bu yıl nasip olmadı. İnşallah seneye bu hedef doğrultusunda hazırlanıp bunun için mücadele edeceğiz. Daha önce ikizimle minder güreşinde finalde karşılaştık. Ben Akdeniz Üniversitesi adına güreşiyordum,  İsmail de Adnan Menderes Üniversitesi adına. 96 kiloda rakiplerimizi yenerek finale çıktık. İsmail beni yenerek 1'nci oldu, ben 2'nci oldum.'' ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 18.07.2017 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.