MİLLİ YÜZÜCÜ GÜVEN DUVAN, İL TEMSİLCİSİ OLDU

Türkiye Yüzme Federasyonu Yeni Başkanı Erkan Yalçın, Edirne Yüzme İl Temsilciliği'ne rekortmen milli yüzücü Güven Duvan'ı atadı.

MİLLİ YÜZÜCÜ GÜVEN DUVAN, İL TEMSİLCİSİ OLDU

Türkiye Yüzme Federasyonu Yeni Başkanı Erkan Yalçın, Edirne Yüzme İl Temsilciliği'ne rekortmen milli yüzücü Güven Duvan'ı atadı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Ağustos 2017 Salı 09:55
MİLLİ YÜZÜCÜ GÜVEN DUVAN, İL TEMSİLCİSİ OLDU

    Geçtiğimiz aylarda yapılan federasyon seçimlerinde Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı, Erkan Yalçın olmuştu. Yeni Başkan Yalçın, 2013 yılında jübilesini yaparak Edirne'ye dönen genç işadamı ve rekortmen milli yüzücü Güven Duvan'ı Edirne Yüzme İl Temsilciliği'ne atadı. 
‘'EDİRNE'Yİ YÜZÜCÜ FABRİKASI YAPMAK İSTİYORUZ''
    Rekortmen Milli Yüzücü Güven Duvan, Edirne'yi ülkenin yüzücü fabrikası yapmayı ve bayrağımızı uluslar arası platformlarda dalgalandıracak sporcular yetiştirmek istediklerini söyleyerek, "Yüzme sporu bana hayatım boyunca büyük katkılar sağladı. Bu spora gönül vermiş biri olarak kendimi borçlu hissediyorum. Birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle Edirne'yi ülkemizin yüzücü fabrikası yapmak ve bayrağımızı uluslararası platformda dalgalandıracak sporcular yetiştirmek istiyoruz. Edirne'de oturmuş bir Betxlarge yüzme kültürü var. 90'lı yılların sonlarından 2000'li yılların başlarına kadar olan süreçte Türkiye Milli Takımı'nın o dönemki kemik kadrosunu Edirne yüzmesi oluşturuyordu. Hedefimiz, Edirne yüzme camiası, Spor İl Müdürlüğümüz ve federasyonumuzun destekleriyle sistemli ve sürdürülebilir bir çalışma ortamı sağlayarak daha da parlak başarılara ulaşmak. Yeni açılacak yüzme tesisimiz de bu konuda bizim için büyük bir şans onu en verimli şekilde değerlendirmek istiyoruz. Federasyonumuz bünyesinde bulunan yüzmenin yanı sıra açık su, senkronize yüzme ve master yüzme branşlarında da çalışmalar yapıp ilimizi bu branşlarda da en iyi şekilde temsil edeceğiz. Edirne halkından çocuklarını havuzlara yönlendirmelerini bekliyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.