ŞAMPİYOR GÜREŞÇİ ADAR'A MORAL DESTEĞİ

Fransa'nın Başkenti Paris'te yapılan Dünya Şampiyonasında birinci gelip altın madalya alan ve bayrağımızı göndere çıkaran, Trakya Birlik bayan güreşçisi Yasemin Adar'a Acar tesisleri sahibi İbrahim Acar bir kutlama ve moral yemeği düzenledi.

ŞAMPİYOR GÜREŞÇİ ADAR'A MORAL DESTEĞİ

Fransa'nın Başkenti Paris'te yapılan Dünya Şampiyonasında birinci gelip altın madalya alan ve bayrağımızı göndere çıkaran, Trakya Birlik bayan güreşçisi Yasemin Adar'a Acar tesisleri sahibi İbrahim Acar bir kutlama ve moral yemeği düzenledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Eylül 2017 Pazartesi 10:09
ŞAMPİYOR GÜREŞÇİ ADAR'A MORAL DESTEĞİ

Kutlama gecesine  Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, Yönetim  Kurulu Üyesi , başpehlivan  Ahmet Yavuz, Genel Menajer Cihan Kayrim,  İki kez  Avrupa şampiyonu olan , Akdeniz  Oyunları Şampiyonu  2017  yılı Dünya Şampiyonu Yasemin Adar,  Avrupa üçüncüsü Gamzenur  Adakan, Türkiye Şampiyonları  Havanur Ercan,  Fatma Kızmaz, Türkiye üçüncüsü olan, Gamzenur Adakan, Simge Kilsedar, erkek Güreşçilerden Türkiye Şampiyonu Emrah Kaya, Teknik Direktör Habil Kara, Antrenörler  Turhan Aslantürk, Aziz  Özcan, Tamer Ergül katıldı.
"PARİSTE BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRINCA  ÇOK DUYGULANDIM"  
Toplantıda açıklama yapan  Şampiyon güreşçi Yasemin Adar, ülkeye böyle bir başarı sağladığı için mutluluk duyduğunu bu konuda kendisine destek verenlere teşekkür ederek, “Paris'te yapılan Dünya Şampiyonası'nda ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğim inancındayım. Orada Türk Bayrağı dalgalanırken çok duygulandım, milletim adını gururlandım. Bu arada Acar tesisleri sahibi İbrahim Acar Bey'e  ben ve arkadaşlarım için sağladığı bu anlamlı ve güzel daveti için teşekkür ediyorum. 
“TRAKYA BİRLİK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bu arada belirtmek isterim ki,  Trakya Birlik yönetimi her zaman güreşçisine ve diğer sporculara sahip çıkıyor. Bu destekleri nedeniyle Trakya Birlik yönetimine  ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu destek  önümüzdeki yıllarda  daha çok başarılı sporcuların yetişmesini sağlayacaktır. Ben özellikle  Paris'te birinci olduğum anı hiç unutamıyorum. O anda ağlamaya başladım. Bayrağımın dalgalandığını görünce sanki ayaklarım yerden kesildi.Bu benim için unutulmaz anılardan biriydi.  Genç sporcularımıza önerim başarılı olacaklarına  inanarak.çok çalışsınlar sonunda başarılı olacaklardır, ben başarıyı öyle kazandım. Arkadaşlarımın da başarılı olacakları kanısındayım"dedi.
         "SAHİP ÇIKALIM YASEMİN'LER KOLAY YETİŞMİYOR"    
Geceyi tertipleyen Acar tesisleri sahibi İbrahim Acar  yaptığı açıklamada , “ Yasemin kardeşimiz Edirne'yi, ve Ülkemizin dünya  şampiyonasında temsil etti ve altın madalya kazandı. Yaseminler kolay yetişmiyor.Böyle değerlere toplum örgütleri olarak hepimiz sahip çıkmalıyız.Ben inanıyorum ki Yasemin kardeşim böyle sık sık davetler alacaktır.İnşallah Yasemin kardeşimizin   önümüzdeki dönemde yine böyle bir dünya şampiyonluğunu görürüz.
Şehrimizde yetişen sporcular arasında Yasemin iyi bir örnek. Gönül ister ki, tüm sporcularımız, salon sporlarımız ve diğer branşlarda aynı başarı sağlansın herkes Yasemin gibi bizleri mutlu etsin.   Bilindiği gibi bölgemizde amatör spor kulüpleri büyük sıkıntı içinde . 
“TÜM KURULUŞLAR SPORA DESTEK VERMELİ”
Herkes gözünü  belediyeye dikmiş belediye ne kadar yardım yapacak beklentisinde.Belediye Başkanımız Recep Gürkan bütün kulüplerimize destek veriyor. Diğer kuruluşlarımız da aynı duyarlılığı gösterdiği zaman ben inanıyorum ki Edirne'de spor bir yere gelecektir. Kurum Kalebet ve kuruluşlarımız spora yeterli desteği sağlamıyor. Destek verilen illere bakalım Örneğin Çerkezköy, Kırklareli  sporcularına destek veriyor. Bu arada altyapıya da önem veriyorlar. Eskiden alt yapıya önem verildiği zamanlarda 8-10 sporcumuz Edirnespor'da top oynuyordu. Şimdi ise  tüm sporcular dışarıdan geliyor., Bunlar için büyük maliyet gerekiyor. Ne yazık ki, Edirne'de spor şu anda iç açıcı değil. Herkes , her kurum en azından Belediye Başkanımız Recep Gürkan kadar spora destek sağlarlarsa  o zaman Edirne'de spor mesafe alacak başarı grafiği yükselecektir.
“YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ HALKA DUYURAMIYORUZ”
Sporda başarı için yönetim de çok önemli: biz yönetime geleli üç seneyi aştı. Biz aslında Amatör Spor Kulüpleri olarak çok şeyler yaptık. Benim eksik tarafım başarımızı duyuramıyor olmam. Fazla konuşmasını sevmiyorum Yaptıklarımızı kamuoyuna duyurmuyoruz. Yaptıklarımızı anlatsak, kamuoyu bilgi sahibi olacak. İnşallah bundan sonra yaptığımız hizmetleri halkımıza daha çok duyuracağız” dedi 
    Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı   Önder Yücel gecede yaptığı konuşmada ,” Bu başarı sporcularımızla birlikte  bir ekip sayesinde kazanıldı. Yönetim Kurulumuz , bütün sporcu arkadaşlarımız, Antrenörlerimize, Habil Hoca başta olmak üzere hepsine  teşekkür ediyoruz.  Bu başarıda en büyük desteği sağlayan. Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Edirne Milletvekilimiz Rafet Sezen Genel Müdürümüz Hakan çelen, Trakya Birlik Yönetim  Kurul'umuz  Gençlik ve Spor Müdürü'nün de bizlere destekleri oluyor. Sporda başarı ekiplerin çalışması ile birlikte olunarak sağlanıyor. Yaseminin başarısının  yanında Gamzenur Atakan kızımız var . Gençler dalında Avrupa üçüncüsü oldu.
“GENÇ SPORCULARIMIZ GELECEĞİN YASEMİN ADARLARI”
Büyüklerle yarışmaya  girdi küçük aşına rağmen Türkiye Şampiyonu oldu. Yıldızlarda Avrupa üçüncüsü sporcularımız var . Minik kızlarımızda  geleceğin yasemin Adarları.
Bu arada kulüp olarak güreşte de büyük başarılarımız var.minikler dalında ilk kez Türkiye 2. Ligine yükseldik.Yıldızlar dalında kız erkek Türkiye ligindeyiz, gençlerde öyle . Gençler dalında senelerdir Türkiye Şampiyonluğu geliyor.Erkekler dalında ise Süper Lige çıktık. Güreşte  Türkiye'de   Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'la aynı kulvarda mücadele edeceğiz.  Bu seviyede olan takımlar belediye takımları.  Bizim bir yıllık bütçemiz onların bir aylık bütçesi kadar. Buna rağmen  bu takımlarla mücadele edip Edirne'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi   
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.