Sözümüzü tuttuk kupa ile döndük

7-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Konya'da yapılan Büyük Erkekler Serbest 1.Lig yükselme karşılaşmalarında Trakya Birlik Spor Kulübü Süper Lige yükselerek Kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

Sözümüzü tuttuk kupa ile döndük

7-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Konya'da yapılan Büyük Erkekler Serbest 1.Lig yükselme karşılaşmalarında Trakya Birlik Spor Kulübü Süper Lige yükselerek Kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Temmuz 2017 Salı 09:58
Sözümüzü tuttuk  kupa ile döndük

    2 sene önce 2.ligten 1 lige yükselen Trakya Birlik Spor Kulübü 2017 yılında Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen lig karşılaşmalarında D grubunda İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, TSK ve Trakya Birlik Spor Kulübü yer aldı. Trakya Birlik Spor Kulübü yapılan müsabakalar sonunda  4 puan toplayarak grubunu 1. olarak bitirdi ve Konya'da yapılacak olan Süper Lige yükselme gruplarına kalmayı hak etti.
7-9 Temmuz 2017 tarihlerinde Konya'da yapılan karşılaşmalarda çeyrek finalde Kahramanmaraş SGK Spor Kulübünü 7-1, Yarı Finalde Kızılcahamam Spor Kulübünü de aynı skorla geçen Trakya Birlik Spor Kulübü  finaldeBalıkesir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile eşleşti  ve müsabakadan 6-2 mağlup ayrıldı.
Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder YÜCEL yapmış olduğu açıklamada “ Bilindiği üzere Edirne ve Trakya Bölgesinde 1.ligte yer alan tek takım olma özelliğimiz vardı, Sene başındaantrenör Asyabahis ve yönetici arkadaşlarımızla istişarelerimizde Süper Lig neden olmasın demiştik, çünkü kulübümüzün genlerinde başarılı olmak var.Bundan önce Trakya Birlik Spor Kulübünün ismi Büyük Bayanlarda kamuoyunda sık  sık duyuluyordu artık Büyük Erkekler Kategorisinde de adımız duyulacak İnşallah,kulübümüz bünyesinde birbirinden değerli sporcu arkadaşlarımız var ayrıca Minikler 2.liginde de mücadele ediyoruz, bu senede Yıldızlar Ligine katılmak istiyoruz alt yapımız buna müsait, çalışmalarımız devam ediyor.
     Büyük Erkeklerde  Süper Lige yükseldikKupayı bedava bonus Edirne'ye getirdik  bu bizim için çok büyük bir onur ve gurur kaynağı. Büyük Erkekler Süper Liginde 16 takım var ve bu 16 takım Türkiye'nin en iyi takımları, orada olduğumuz için sevinçliyiz Bizlere bu sevinci yaşatan sporcularımız Ömer ÇALIŞIR, Uğur LAFÇI, Serkan YUMURTACI , Yusuf BENEKLİ, Bilal YAVUZ, Tarık Gür, Ömer Faruk KARADENİZ, Bekir DEMİRTAŞ, Mehmet Can KAYA, Teknik Direktörümüz Habil KARA, Antrenörlerimiz Aziz ÖZCAN, Tamer ERGÜL ve  Turhan Arslantürk'ebizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları ve gecelerini gündüzlerine kattıkları için teşekkür ediyorum.
Ayrıca bizlere çıkmış olduğumuz bu zorlu yolda  desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen maddi manevi her zaman yanımızda olan Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rafet SEZEN'e , Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyelerine, Trakya Birlik Genel Müdürü Sayın Hakan ÇALEN'e teşekkürü bir borç biliyorum”.dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.