YENİ SPORTİF DİREKTÖR, PAKARDA OLDU

Edirne Belediyesi Edirnespor'un Sportif Direktörlüğü'ne Cesur Pakarda getirildi.

YENİ SPORTİF DİREKTÖR, PAKARDA OLDU

Edirne Belediyesi Edirnespor'un Sportif Direktörlüğü'ne Cesur Pakarda getirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Kasım 2017 Cuma 10:05
YENİ SPORTİF DİREKTÖR,  PAKARDA OLDU

    Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve birbiri ardına aldığı kötü sonuçların ardından yönetimde değişikliğe giden Edirne Belediyesi Edirnespor'da sportif direktörlüğe Cesur Pakarda getirildi. 
    Konu ile ilgili olarak 25 Kasım Stadında açıklama yapan Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner; “Geçen haftalarda Edirnespor'un aldığı kötü sonuçlar nedeniyle Futbol Şube Sorumlumuz ve futboldan sorumlu olan İkinci Başkanımız Rüçhan Aslaner yönetim kurulundan istifa etmedi. Futboldan biraz geri çekileceklerini, yorulduklarını ifade ettiler. Cenk Gökhan arkadaşımız ise istifa etti. Sportif Direktör olarak Aydın Tabak kardeşimiz vardı. Takımın başarısız sonuçları nedeniyle istifa ettiğini söyledi. Biz de yönetim olarak bunu değerlendirdik. Teknik heyetten sonra böyle bir değişimin bizler için de Edirne için de uygun olacağı kararına vardık.” dedi.
“BU GÖREVİ GÖNÜLDEN, SEVE SEVE YAPARIM, DEDİ”
    Üner, Pakarda ile görüştüklerini aktararak; “10 günden bu yana Sportif Direktör konusunda ne yapalım diye düşünüyorduk. Belediye Başkanımız Recep Gürkan ile birlikte bu konu hakkında oturup konuştuk. Ben Edirne'de bu işte emeği olan, yıllardır sporun içinde bulunan,  bir yıl önce de birlikte görev yaptığımız arkadaşımız Pakarda, bazı aksaklıklar nedeniyle görevden ayrılmak istediğini söylemişti. Bu talebini kabul etmiştik. Kendisinin Sportif Teknik Direktör görevi için yararlı olacağını düşündük ve Cesur arkadaşımıza bu teklifi sunduk. Kendisi 'söz konusu Edirne ise, Edirnespor'un başarısı için ise ben canımı veririm. Bu görevi gönülden seve seve yaparım' dedi. Sağ olsun bizleri kırmadı. Bugün itibariyle ham basın mensuplarına hem de takımımıza bunu tebliğ ettik.” dedi.
“BAŞKANDAN SONRA EN YETKİLİ KİŞİ, O'DUR”
    Edirnespor'da bundan böyle başkandan sonra en yetkili kişinin Cesur Pakarda olduğunu belirten Üner, “Ben buradan kendisine ve Edirne'ye hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. İnşallah bundan böyle takımımız iyi sonuçlar alacaktır. Kendisi görevde olduğu zamanda takımın daha iyi sonuçlar alacağı inancıyla başarılar diliyorum.” dedi.
    “EDİRNESPOR SEVGİSİ Betboo ÇOK ÖNEMLİDİR”
    Görevi teslim alan Cesur Pakarda ise; “Biz yıllardır sporun içindeyiz. Ben daha önceki dönemlerde de uzun zaman görev aldım. Bu görevimiz sırasında iyi ve kötü günler de yaşadık. İyi ve kötüyü bir kenara koyduğumuzda Edirnespor sevgisi her Edirnelinin olduğu gibi benim için de çok önemlidir.  Edirnespor şehrimizin takımı. Edirne dendiğinde sporda akla Edirnespor gelir.” dedi.
“BU GÖREVE HAYIR DEME LÜKSÜM YOK” 
    Böyle bir göreve hayır deme lüksü olmadığını belirten Pakarda; “Arkadaşlarımız iyi şeyler yapma gayretindeler. Futbolda bazen iyi günler olduğu gibi kötü günler de oluyor. Kulüpte sportif anlamda bir boşluk bulunduğu için Savaş başkanımı ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, sorumluluğu bana vermek istediler. Bu göreve hayır deme lüksümüz olamazdı. Bugünden itibariyle bu görevi aktif olarak kabullendim. Edirnespor'u daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız. İnşallah istediğimiz sonuçları alırız.” dedi.
“BELEDİYE BAŞKANIMIZ YÖNETİME BÜYÜK DESTEK SAĞLADI”
    Pakarda, Edirne Belediye Başkanı tarafından kulübe büyük destek sağlandığını ifade ederek; “Daha önceleri Edirnespor dendiğinde kaçmaya yer arıyorlardı, yanından geçmiyorlardı. Aman Edirnespor yönetimi kapımızı çalmasın deniyordu. Aslında burada unutulan bir durum var. Alınan kötü sonuçlardan sonra, 'yine mağlup oldu' diyorlar. Aslında Edirnespor yönetimi iki yıldan bu yana ciddi şeyler yapıyor. Kulübün üzerindeki kara topraklar kalktı. Takımın daha önceki yıllarda SSK, özel kişilere ve eski çalışanlara 3-4 milyon borcu vardı. Belediye Başkanımız Recep Gürkan yönetime çok destek oluyor. Şimdi borç üç yüz bin liraya indi. Bu para takımın iki aylık gideri sayılır. Edirnespor kendine temiz bir sayfa açtı. Sporla ilgili olanların bu gerçekleri bilmelerini istiyoruz. Hayırlısı olmasını diyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.