İnsan yaşamında sıkça kullanılan ve uygulamaya konulma ihtiyacı hissedilen bir söylemdir bu ifade.

Ev değiştirmek,iş yeri değiştirmek,oda değiştirmek,mahalle değiştirmek hatta şehir değiştirmek bu söylemin içine giren eylemlerdir.

Ata sözlerimizin hemen hepsi belli deneyler ve tespitler sonrasında söylenip topluma mal edilmiş ifadelerdir.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı bu Tebdil-i uygulamaya koymak için yeni adresine taşınacak.

Geçtiğimiz günlerde göreve atanan ve hemen her gün sayısız ziyaretçi akınına uğrayan AK Parti İl Başkanı Belgin İba, İl Başkanlığının gelecek günlerde Özdinç Pasajındaki yerinden ayrılarak Yaşar Atlı Plaza İş Merkezi'ne taşınacağını belirtmiş.

Mekan olarak ta Yaşar Atlı Plaza İş Merkezi'ne taşınacağını ifade etmiş.Hatta açıklamasında;Edirne için, Türkiye için, AK Parti için azimle çalışmaya devam edeceklerini belirterek"Bu vesile ile tüm teşkilat mensuplarımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin 2023 hedefine ulaşma gayretinde olmaya devam edecektir.Bu bağlamda azimle çalışmaya devam edeceğiz."ifadelerini de kullanmış.

Çok yerinde bir karar, hatta geç kalınmış bir durum bana göre.

Bir kere Pasaj her ne hikmetse yıllardan beri bir türlü İş hanı haline dönüşemedi ve esnafın tercih etmediği,müşterinin uğramadığı bir pasajdı.

Birçok dezavantajı var tabii ki.

Hele hele siyasi bir parti içi hiçte uygun bir yer değil.

İnsanların çok rahatlıkla girip çıkacağı,derdine çare arayacağı bir yer olamamaktan öte,Edirne'nin en kötü merdivenlerine sahip bir yapıda ayni zamanda.

Hele hele benim gibi rahatsızlığı olanlar ile yaşlılığı yakalamış olanlar için hiçte tercih edilen bir yer konumunda değil maalesef.

Hoş,o binanın benim ve birçok kardeşim için ayrı bir önemi vardır aslında.

1994 yılında Rüstem paşa Kervansarayında yayına başlayan Bölgesel Trakya Televizyonu daha sonra buraya taşındığı için bizlerde çalışanlar olarak burada ikamet etmiştik.

Orhan Doğan,Nevser Eraslan,Sevcan Kalıpçınden,Yavuz Göktaş ve eşi,Fevzi Pekcanlı,Erdoğan Demir,Canan Altın ve şu anda hatırıma gelmeyen birçok gazeteci kardeşimin bu binada güzel anıları ve hatıraları vardır.

Parti binaları vatandaşın çok çabuk ve kolay ulaşabileceği yerde ve mekanlarda olması gerekir.

Derdini,sıkıntısını ve problemlerini en çabuk ve kolay ulaşarak Parti yetkililerine iletmeyi arzular vatandaş.

Yaşar Atlı İş Merkezinin giriş katında oluşu da ayrı bir avantaj.

Müstakil bina gibi kabul edilebilir çünkü dış kapıdan gir sola dön ve karşında İktidar Partisinin İl Başkanının Odası.

Hayırlı ve Uğurlu olsun bu değişiklikler.

Başkan değişti,mekan değişti ama vatandaşın beklediği Yönetimin biran önce açıklanması.

Hayırlı ve uğurlu olsun diyelim ve Edirne için çok güzel ve kalıcı hizmetlerin ifası için temennilerimizi ve kolaylık dileklerimizi iletelim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.