Demiş atalarımız.

Yani mekan değişikliği yapmanın yararlı olduğunu,bilhassa da ruh sağlığı açısından gerekli olduğunu vurgulamışlar.

Şu anda dünyada yaşanan Korona Virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamındaki dışarıya çıkmama kararı bir anlamda hepizi ev hapsine mahkum etti.

Hal böyle olunca da,sıkıntılar arttı doğal olarak.

Hoş,çok gezen ve birçok yerek gidip oturan insan olmama rağmen uğrak yerim olan Ciğerci Bahri ve Edirne Televizyonuna da gidememe durumu ile karşı karşıya kalınca ruhen sıkıldım tabiiki.

Birde buna bir ayı aşkın bir süredir eski rahatsızlığım ile ilgili kalp sıkıntıları ve tedavileri eklenince mekanı Tebdil etmek farz oldu tabiiki.

Büyük oğlum İstanbulda ikamet eden küçük oğluma getirdi bizi ve bir haftadır da oradayız.

Burada dışarıya mı çıkıyorsun derseniz daha dün evimizin 300 metre ilerindeki Yaşam Vadisine 15 dakikalık bir ziyaret yaptık o kadar.

Yani tedbiri elden bırakmıyoruz.

Yaşam Vadisi Ekrem İmaoğlunun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde yapılmış.

Güzel düşünülmüş ve 10-15 katlı binaların arasında böyle bir mekan oluşturma fikri gerçektende çok yerinde bir uygulama olmuş.

Şuanda fazla yürüme ve yorulmaya müsait hareketler yapma konusunda sıkıntılar yaşadığım için tam anlamı ile gezemedim ama çok büyük ve aktiviteleri bol bir yer olmuş.

Büyük olasılıkla Çarşamba günü kürkçü dükkanına döneceğiz inşallah.

Malum Edirneliler bir hafta Selimiyeden ayrı kaldıklarında özlem duymaya başlarlar.

Bizde de bu sıkıntı başladı bile.

Herkesi özlemeye başladık bile zaten.

Aslında Sosyal Paylaşım sitelerini takip ettiğimiz için Edirnede yaşananları takip ediyorum.

Siyasi anlamda yaşananları da takip etme şansı buluyor insan.

Ak Parti kongrelerine devam ediyor ve değişiklik yaşamadan ayni yöneticiler görevlerine devam eden seçim sonuçları ortaya çıkıyor.

Ak Partili üyeler yöneticilerden memnun olmamlılar ki;İl Başkanı,İlçe Başkanları,Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkan ve yönetimlerine devam kararı veriliyor.

Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Edirne’de de CHP-İYİ Parti kardeşliğinde bazı zafiyetler oluşmaya başladı sanırım.

İYİ Partinin HDP ye karşı ortaya koyduğu tavır sanırım bu sürtüşmelerin temelinde yatıyor.

Sanki ortaklık bozulacak havası hakim olmaya başladı.

İyi Parti Milletvekili Çakırların Keşan İlçesinde ki konuşmaları ve bu konuşmalara CHP li Meclis üyesi Savaş Ünerin verdiği cevap,İyi Parti Meclis Üyesinin Meclise verdiği önergenin yaratmış olduğu sıkıntı,İyi Parti İl Başkanının Meclis üyelerinden birini Belediye Şirketine Görevli olarak almasında ortaya koyduğu tavır ve söylemler yakınlıkta doğabilecek uzaklaşmanın işaretleri olarak kabul edilebilir bana göre.

Yani İyi Partiden kaynaklanan rahatsızlıkların buna sebep olacağı tahmin edilebiliyor.

Hayırlısı neyse o olsun tabiiki.

Türk siyasi hayatında her zaman olduğu gibi yenilikler değişimler yaşanacaktır.

Bunu kabul edip dostluk ve kardeşlik içinde sorunları çözmek ülkemiz ve bizler için yararlı olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.