Rektör Prof.Dr.Erhan Tabakoğlu başta olmak üzere en üst düzey yöneticilerinden en alttaki çalışanlarına kadar hepsini tebrik ediyorum.

Bu kadar büyük ve kapsamlı bir organizasyonu başarı ile tamamlayıp büyük memnuniyetlere ve tebriklere mazhar olmak sanırım bu Eğitim Kurumumuzun onuru ve gururu oldu bir bakıma.

24-25 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ve Balkan Kongre Merkezi, Türkan Sabancı Kültür Merkezi ve 75’inci Yıl Spor Salonu olmak üzere üç ayrı noktada kurulan stantlarda on binlerce öğrenciyi kamu ve özel sektörden 295 firma ile buluşturmak ve bunu başarı ile sonlandırmak sanırım takdir ve övgünün en büyüğünü hak ediyor.

Tekrar kutluyorum ve başarılı çalışmaların devamını diliyorum.

Trakya Üniversiteler Birliği üyesi Çanakkale Onsekiz Mart, Tekirdağ Namık Kemal, Kırklareli ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversiteleri paydaşlığında organize edildiği için elbette Organizasyona bu üniversitelerinde katkıları oldu ama ev sahibi olarak Trakya Üniversitesinin sorumluluğu çok çok fazla ve yorucuydu.

Balkan Yerleşkesinin her noktasına sanki araç yağmış ve ayak basacak yer kalmamıştı adeta.

Sayıları bir hayli fazla tur Otobüslerinin yanı sıra Konuk Üniversitelerin

araçları ve Fuar için şehir dışından gelen konukların araçları çok büyük bir araç terminalini oluşturmuştu.

Bölgenin en büyük ve en geniş katılımlı organizasyonu olma özelliğine sahip Trakya Kariyer Fuarı’nın açılış töreni Balkan Kongre Merkezinde başladı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz,Trakya Üniversiteler Birliği Üyesi Üniversitelerin Rektörleri ve Yerel Yönecilerin katıldığı tören de Açılış konuşması,Trakya Kariyer Fuarı’na ev sahipliği yapan Trakya Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından yapıldı. Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı Edirne ve Edirne’nin en büyük istihdam kaynağı Trakya Üniversitesi’ni tanıtarak başladığı konuşmasında gelişen dünyanın fırsatlarla dolu olduğunu önemli olanın bu fırsatları yakalamak ve doğru bir şekilde değerlendirmek olduğunu ifade ederek destek olan tüm paydaş ve sponsorlara teşekkür etti.

Edirne Valisi Ekrem Canalp yaptığı konuşmada Meslek seçimi konusunda öğrencilere öğütler verdi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay'da yaptığı konuşmada Edirnenin tarihi mirasın üzerine yatarak beklememiş olduğunu belirterek,Kamuda Staj İmkânlarını Artırmak Üzere Çalışmaların Hızla Sürdüğünü söyledi.

Teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından Trakya Kariyer Fuarı’nın açılışı, kurdele kesimiyle devam etti.

Balkan Kongre Merkezi, Türkan Sabancı Kültür Merkezi ve 75’inci Yıl Spor Salonu olmak üzere üç ayrı noktada kurulan stantlarda on binlerce öğrenci kamu ve özel sektörden 295 firma ile buluşmuş oldu.

Tebrikler Trakya Üniversitesi,Teşekkürler Rektör Prof.Dr.Erhan Tabakoğlu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.