YENİ BAŞKAN BİROL ÖZBAŞ

                Edirne  Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Genel Kurulu Sanayi Sitesi  Keyif Düğün salonunda  yapıldı. Genel kurulda iki aday mücadele ederken, rakibine 19 oy fark atan  Birol Özbaş 172  oy alarak  yeni oda başkanı oldu.

  YENİ BAŞKAN BİROL ÖZBAŞ

                Edirne  Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Genel Kurulu Sanayi Sitesi  Keyif Düğün salonunda  yapıldı. Genel kurulda iki aday mücadele ederken, rakibine 19 oy fark atan  Birol Özbaş 172  oy alarak  yeni oda başkanı oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Mart 2018 Salı 10:03
  YENİ BAŞKAN BİROL ÖZBAŞ

                     Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Olağan Genel Kurulu Sanayi Sitesi  Keyif Düğün salonunda yapıldı. İki adayın yarıştığı genel kurulda kazanan  taraf Birol Özbaş yönetimi oldu. Eski Başkan Hayri Sönterler’in 153 oyuna karşın 172 oy alan  Birol Özbaş seçimin galibi oldu.

                Pazar günü yapılan genel kurula ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun, komşu ilçelerden dernek Dinamobet başkanları ile üyeler katıldı. Gündem gereği ilk olarak başkanlık divanı oluştu. Divan Başkanlığı’na Mehmet Özkan, katipliğe Erbey Kılıç, Dinçer Beyazıt getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Başkan Hayri Sönterler tarafından 2012-2015- 2016-2017 yıllarına ait  yönetim, denetim kurulu raporlarıyla  aynı yıllara ait  gelir gider  hesapları okundu ve  onaylandı.

                Daha sonra Sönterler teşekkür konuşması yaptı. Her iki adayın konuşmaları ile devam eden Genel Kurulda ilk olarak söz alan Sönterler şunları kaydetti,” 2010 yılında 28 Şubat tarihinden itibaren yönetim ve denetim kurulundaki arkadaşlarımızla üzerimize düşen görevi layığı ile yapma gayreti gösterdik, bu arada yurt içinde ve yurt dışında fuarlara katıldık. İki buçuk yıldır federasyon yönetim kurulunda görev yapıyorum. Başkanımızın selamları var kendisi Adana’da olduğu için genel kurulumuza katılamadı. Söyleyeceklerim bu kadar hepinize teşekkür ederim.

                Toplantıda söz alan Birol Özbaş, arkadaşlarının önerisiyle bu göreve talip olduğunu belirterek; “ Bugüne kadar görevde bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçilecek arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyor, genel kurulun esnaf arkadaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum “ dedi

                Daha sonra her iki adayın yönetimlerinde görev alacak olan Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri genel kurula katılanlara tanıtıldı.

                Ardından seçime geçildi. Seçim sonunda yapılan sayımda beyaz liste ile seçime katılan Birol Özbaş rakibinin 153 oyuna karşılık 172 oy alarak Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu başkanı oldu.

                "YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ" 

                Özbaş’ın listesinden yönetim kurulu asil üyeliklerine Şahin Nurlu, Serkan Bilgi, Turan Yeni, Seyfettin Tezen, Muharrem Kenker, Oktay Tülmen  seçildi . Denetim Kurulu asil üyeliklerinde Gürol Dilmaç, Emre Bodur, Sedat Karada görev yapacak.

        Seçimi kazanan Birol Özbaş yönetimi daha sonra aralarında görev dağılımı yapacak.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.