Güzel ülkemiz Türkiye 'nin  Güney Doğusunda ateş var.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, başına musallat olan terör örgütleri ile en sonunda savaş nizamıyla mücadele etmeye karar vermiştir. Konuya ilişkin bir TV programında konusunun uzmanı bir bilge kişi şöyle diyordu; "Türkiye biraz daha geç kalsaydı bu savaşı kendi ülkesinin topraklarında yapmak zorunda kalacaktı. "

Buradan da anlaşılıyor ki; AK Parti iktidarı iyi bir zamanlamayla bu savaşı yapmanın kararını almıştır. Bugün için ülkemiz savaş halindedir. Bunun bilincinde olan yurtsever halkımız, asker selamıyla başlattığı desteğini arttırarak Devletinin yanında yerini almıştır. Bugün için HDP dışındaki tüm siyasi partilerimiz T.C. Devletinin başlattığı Barış Pınarı Harekatını tüm içtenliğiyle desteklemektedir.

Umalım ve dileyelim ki; Şanlı Ordumuzun başlattığı ve ülkemiz için yaşamsal önemi olan Barış Pınarı Harekatı kısa zamanda ve yüksek bir başarıyla sona erer.

TAYYİP YILMAZ'IN HEYKELİ DİKİLECEK

Edirne sevdalısı öğretmen-ressam-fotoğraf sanatçısı Tayyip Yılmaz'ın heykeli dikilecek. Tayyip Yılmaz hocamız bugün için 90. yaşına girmiştir. 1950'lerden bu yana Edirne'yi fotoğraflamış, Edirne'yi çizmiş ve bugünlere ulaşan zengin bir arşiv oluşturmuştur.

Tayyip Hocamızın dengi ikinci bir ressam-fotoğraf ustası yetişmemiştir. Bıraktığı güzel eserleri Edirne için sanat değeri yüksek kültür hazineleridir. Ayrıca Tayyip Yılmaz Hocamız eserlerini ve arşivlerini kimseden kıskanmamış, yararlanmak isteyenlere kapılarını açmıştır.

Bu nedenle Tayyip Hocamızın bir heykeli mutlaka dikilmelidir. Bu konuda tanınmış heykeltıraş Müslüm Özcan çalışmalara başlamış olup heykelin dikilmesi konusunda Belediye Başkanı Recep Gürkan'dan da "Olur" almıştır.

Umarım heykeltıraş İlhan Koman ve Şehit Ressam Hasan Rıza'dan sonra heykeli dikilen üçüncü Edirne'li sanatçımız, çok değerli Tayyip Yılmaz Hocamız olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.