Uzunköprü İlçesinde  Gençlik Haftası nedeniyle  bir  müzik  şöleni düzenlendi Atatürk Kültür Merkezi salonunda, Uzunköprü Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen müzik dinletisine  Uzunköprü Milli Eğitim Müdürü Eralp,Akman Uzunköprü,Anadolu Lisesi  Müdürü  Evren Tezcan,diğer  davetliler, ile öğrenci velileri katıldı.

Okulun Müzik öğretmeni Özgecan İşbilen  ve öğrenciler tarafından sunulan  müzik dinletisi. programında ilk olarak okul  korosunda öğrencileri ile birlikte gitar dinletisi sunuldu.

Ardından, Müzik Öğretmeni Özgecan İşbilen yönetiminde okul korosu günün sevilen türkülerinden oluşan bir demet  sunarak geceye ayrı bir renk katıldı.

Gençlik Haftası nedeniyle organize edilen müzik dinletisi programı  veliler ve diğer katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi ve büyük alkış aldı.

----------------

1976 YILI MEZUN OLAN KEPİRTEPELİLER BULUŞTU

1976 Yılında Kepirtepe İlk Öğretmen Okulundan (Eski Kepirtepe Köy Enstitüsü) mezun olup yurdun birçok yörelerinde eğitim hizmeti yaptıktan sonra emekli olan  öğretmenler Pınarhisar İlçesi Yenice köyünde yapılan etkinlikte  bir araya gelip eski anılarını tazeleyip  hasret giderdiler.

Organizasyonu  Yenice köyünden Nedim Başkanın yaptığı eğitimcilerin buluşma gününe Edirne’den  aynı dönem mezunlarından,   Mustafa Erdaş da katıldı. 50 emekli öğretmenin bulunduğu etkinlikte Hasan Öztürk,(Aşık Berraki),Osman Taşkın müzik ziyafeti sundu.

Toplantıda bir konuşma yapan Hasan Berraki; ”Ömrümüz verimli, ve huzurlu olsun değerli can  arkadaşlarım. 15 Mayıs  günü Pınarhisar’ın Yenice köyünde anlamlı bir etkinlik düzenledik.Burada  arkadaşlarımızla eski anıları tazeledik. aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı  rahmetle andık .Bu etkinliğin gelecek yıl da tekrarını diliyoruz.

Bu organizasyonu düzenleyen arkadaşımız Nedim Başkan’a teşekkürümüzü sunuyoruz.Şunu unutmayalım ki ,Kepirtepelilerin  arkadaşlığı pazara kadar değil mezara kadar devam eder,Hatta çocuklarımız tarafından da hatırlanır:Bu sevgi bağlılığını devam ettireceğiz.”dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.