Arkadaşım Süleyman Sucu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulmayıp aramızdan ayrıldı. Eski Camide yapılan cenaze namazına katıldım. Bir zamanlar yakın dostu olanların çoğu rahmetliye son görevlerini yapmaya gerek duymamıştı.

Vefasızlık etmişlerdi.

İki dönem ilçe Başkanlığını yaptığı CHP eski yönetiminden cenazeye katılanların yanında yeni yöneticilerden kimse yoktu.

CHP çelenk gönderme gereği duymamıştı.

Bu anlayışla ana muhalefet partisinde nasıl birlik ve beraberlik halkla kucaklaşma sağlanacak.

Partililer Süleyman Sucu'ya kızmış olabilirler. Bu bir zamanlar partilerinde görev alan birinin cenaze namazına katılmama gerekçesi olur mu?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu defalarca "parti tabanının gelişmesine katkı yapın eski partililerle kırgınlıkları ortadan kaldırın herkesi kucaklayıp" diye çaba harcıyor.

Buradaki beyler"o bizim partimize tavır aldı, istifa edip başka partiye katıldı. Niye cenazesine katılalım"mantığı ile hareket ediyor. Bu anlayışta olanlarla nasıl CHP oylarını artıracak.

Partide dar kadroculuk, "küçük. olsun bizden olsun" anlayışı devam ederse CHP halka güven vermez. Genel merkezin "eski alışkanlıklarından vazgeçmeyen, halka tepeden bakan kişilerle bir yere varamayız.Partimizde bu tür alışkanlıklar son bulmalı, ancak halka böyle güven veririz" anlayışında olmayan partililerden bir an önce kurtulmalı. Bu tavır takınanlar için seçimden önce gerekli önlemler alınmalı.

---------------

SEMT PAZARLARI DENETLENMELİ

Semt pazarlarında alışveriş yapan vatandaşlar bazı pazarcıların kendilerine hakarete varan sözler söylediğini "alacaksan al almayacaksın tezgah başından ayrıl" ve benzeri sözler söylediğinden yakındılar.

Pazar yerleri bizim aynamız, vitrinimiz gibidir. Pazarlara başka illerden ve çevre ülkelerden alışveriş yapmak için insanlar geliyor. Onlara çok iyi davranmamız lazım. Birkaç kendini bilmezin Edirne imajını zedelemeye hakkı yoktur. Belediye zabıtalar gün boyu bir kenarda oturacaklarına esnafların arasına girmeleri gerekmez mi? Pazara gidenlerin talebi bu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.