15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Edirne Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri dolayısıyla Eski Cami'de mevlit okutuldu.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Edirne Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri dolayısıyla Eski Cami'de mevlit okutuldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:44
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

    Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan mevlit programında şehit olan vatandaşlar için dua edilirken, mevlit programına katılanlara etli pilav ve ayran ikram edildi. Mevlit Programına Edirne Valisi Günay Özdemir, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Müftüsü Emrullah Üzüm, kurum müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
‘'EDİRNE 15 TEMMUZ'DA VATANINA SAHİP ÇIKTI''
    Edirne Valisi Günay Özdemir programın ardından yaptığı açıklamada, Edirne'nin her zaman vatanına sahip çıkan bir bonus veren siteler şehir olduğunu 15 Temmuz'da da vatanına sahip çıktığını belirterek; "Özellikle Belugabahis bu hafta bütün şehitlerimiz için 15 Temmuz Şehitleri için bu şekilde bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlikler içerisinde özelikle bütün Türkiye'de 11.30'da Sayın Başbakanımız dahil olmak üzere bütün illerde, köylerde şehitlerimizin kabirleri ziyaret edildi. Öğlen, bütün illerimizde ve ilçelerimizde bütün camilerde şehitlerimiz için mevlitler okundu. Bundan sonra da bu etkinliklerimiz devam edecek. 15 Temmuz günü de biz özellikle Edirne'de de 15 Temmuz'u iyi bir şekilde anacağız. Çünkü Edirne tarihiyle, geçmişiyle her türlü anlamda vatanına sahip çıkan ilimiz. 15 Temmuz'da da aynı şekilde vatanına sahip çıktı. Bundan sonra da sahip çıkacağına hiçbir şüphem yoktur. ''dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.