“Altının En Ucuz Zamanı”

Altın fiyatları, iki gün öncesine göre baz alındığında 5 lira düşmüş durumdayken bu durumun geçici olacağı tahmin ediliyor.

“Altının En Ucuz Zamanı”

Altın fiyatları, iki gün öncesine göre baz alındığında 5 lira düşmüş durumdayken bu durumun geçici olacağı tahmin ediliyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Mart 2018 Cumartesi 11:21
“Altının En Ucuz Zamanı”

   Gram altının fiyatı 173 liradan 168 liraya, çeyrek altın fiyatı da 283 liradan 277 liraya gerilerken altın almanın tam zamanı olduğunu belirten Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan “Altın fiyatlarının yaz sezonuyla kış sezonuyla hiçbir ilgisi yok. Altın fiyatları her zaman zig zag yapabilir. Hangi hallerde dünyadaki olumsuzluklardan ötürü mutlaka etkilenir. Altın en küçük olumsuzluktan etkilenen bir mamüldür. Bu dünya genelinde böyledir. Orta Doğu’dan kaynaklanan, Amerika’nın, Avrupa’nın tutumundan kaynaklanan olaylardan ötürüdür. Bu gün biraz yükselir iki gün sonra düşebilir ama genel manada Celtabet altın fiyatı hep ileriye gider. Şu anda altının en ucuz zamanını yaşıyoruz. Fiyatlar daha da yukarı gidecektir. Para, Dolar da olsa Euro da olsa ama yüzde bir ama yüzde iki her zaman değer kaybeder. Fakat altın öyle değil altını hiçbir şey etkileyemez. Altın çok ürkek çok narin bir madendir. Korkuya hiç gelemez, hiçte sevmez. Dünyanın neresinde herhangi bir olumsuzluk olsa hemen bundan etkilenir ve fiyatı yukarıya gider. Altın fiyatının yükselmesine kesin gözüyle bakıyoruz. Gün içerinde altın 2 Lira 3 Lira oynayabiliyor. Altın şu iki günde 173 liradan 168 liraya geriledi yani 5 Lira geriledi. Hafif bir olumlu etken gördüğü zaman dünyada altın fiyatı biraz geri gelebilir.  Dünyanın neresinde olursa olsun en ufak bir kıvılcım altın fiyatını yerinden oynatabilir. Bu böyle olmuştur böyle de devam edecektir.  Şu anda altın almanın tam vaktidir. 15 20 güne altın fiyatları kesin olarak artacaktır.” İfadelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.