Belediye şehitliklere sahip çıkıyor

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen yaptığı yazılı açıklamada; ilçe sınırları içerisinde bulunan şehitliklere sahip çıkacaklarını belirtti.

Belediye şehitliklere sahip çıkıyor

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen yaptığı yazılı açıklamada; ilçe sınırları içerisinde bulunan şehitliklere sahip çıkacaklarını belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Eylül 2017 Cumartesi 10:01
Belediye şehitliklere  sahip çıkıyor

    Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen ilçe sınırları içinde yer alan şehitliklerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ Uzunköprü ilçemiz sınırları içinde yer alan Yeniköy mahallemiz kökenli Noyan Albayımın hazırladığı  onlar tarafından bastırılan bir şehitler albümü var. Bu şehitler albümü içinde de gerek Çöp Köy gerekse Yeni Köy  mahallemizde  şehit olan ecdadımıza ait bütün isimleri  şehitlik tarihleri ve doğum tarihleri  çok güzel iki adet levha hazırlayarak  bunu hem Çöp Köyümüze hem de Yine Köyümüze  yerleştirdik” dedi 
ÇAVUŞLU KÖYÜ ŞEHİTLİĞİ DE  ELE ALINACAK
  Marsbahis     Başka köylerdeki şahitliklere de sahip çıkacaklarını belirten İşbilen, “Öte yandan ilçemizin diğer köylerinde de kitapta yer almak kaydıyla  şehitliklerimiz bulunuyorsa bunları da Uzunköprü   belediyesi olarak yapacağız   bütün köy meydanlarında   şehitlere saygı anlamında halkımızla paylaşacağız. Bu çalışmalardan ilkini ilçemizin çavuşlu köyünde bulunan  ve 1922 yılında yunanlıların katlettikleri insanların yer aldığı  şehitlikten başlayacağız. O şehitliği de düzenli hale getireceğiz. Şehitlerimiz bizler için çok önemli bu ülkede huzur içinde yaşıyorsak  bunu onlara borçluyuz. Çavuşlu Köy şehitliğini İl Genel Meclisi başkanımız ve meclis üyelerimiz Halil İbrahim Bulak kardeşimizle de görüşeceğim. Bu konuda ne gerekiyorsa yapılacaktır” diye konuştu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.