KARAGÖZ, UNUTULMADI

TÜRSAB Boğaziçi Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Karagöz, ölümünün 4'üncü yılında mezarı başında anıldı.

KARAGÖZ, UNUTULMADI

TÜRSAB Boğaziçi Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Karagöz, ölümünün 4'üncü yılında mezarı başında anıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Eylül 2017 Salı 10:10
KARAGÖZ, UNUTULMADI

    Edirne'nin tanıtımına büyük katkılar veren TÜRSAB Boğaziçi Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Karagöz, ölümünün 4'üncü yıl dönümünde turizmciler ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.
“TURİZMDEN BİR PARÇA EKMEK YİYORSAM KENDİSİNİN HAKKI VAR”
 Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, turizmi Karagöz sayesinde öğrendiklerini belirterek; “Nejat abi Türkiye'de turizm denilince akla gelen duayenlerden bir tanesiydi. Kendisi son zamanlarda da TÜRSAB'ın Marmara sorumlusuydu. Bizim için kendisi büyük bir şanstı. Kendisini tanıyana kadar gözlerimiz kapalıydı. Turizm hakkında hiçbir şey bilmiyorduk. Ama O, bir Edirneli olarak görevini fazlasıyla yaptı ve bize turizmi öğretti. Biz İstanbul'a Bahis Siteleri gittiğimizde müşterinin ayağına gelin böyle beklemekle olmaz, dedi. Bize çok güzel organizasyonlar yaptı. Turizm acenteleriyle birebir olarak görüştürdü. Oralarda Edirne'yi anlatma fırsatımız oldu. Ben şuanda turizmden bir parça ekmek yiyorsam kendisinin hakkı var.” dedi. 
“EDİRNE'Yİ ÇOK GÜZEL TANITTIRDI”
Küçük Ev Işıklar İşletmecisi Hasan Ertene ise Karagöz sayesinde İstanbul'da birçok etkinlik yaptıklarını söyleyerek; “Nejat kardeşimizle ben İstanbul'dan beri tanışıyorum. Bana ve Edirne'ye çok faydası dokundu. Ben onu yaklaşık 20 senedir tanıyorum. Ölümü erken oldu. Bizleri İstanbul'a çağırdığında yaklaşık 8 tane etkinlik yaptık onun sayesinde. Edirne'yi çok güzel tanıttırdı. Biz kendisini her sene mezarı başında anacağız bunu kendimize bir görev edindik.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.