Bu konudaki üçüncü köşe yazımı da yazarak siz değerli okurlarımın yanı sıra parti yöneticileri ni de hem bilgilendirmek hem de yapmaları gerekenler konusunda uyarmayı hedeflemişti.

Amacıma ulaşmakta olduğumu görünce de memnuniyet duyuyorum tabiî ki.

İki köşe yazımda Ak Parti’nin çalışmaları ve yöneticilerinin nasıl davranmaları konularında naçizane fikirlerimi dile getirdim

Çok olumlu ve methiyeler dolu iletiler ve telefonlar aldım.

Gerçekten de siyasi partilerde halkın yaşadığı sıkıntıları dile getirdiğim için bana teşekkür edenler o kadar çoktu ki.

Değerli okurlarıma şunu söylemek isterim; ben bu konudaki görüş ve düşüncelerimi yazarken yaşadığım bu şehirde görüştüğüm dertleştiğim ve eski bir eğitimci ve Gazeteci olarak bana derdini anlatan ve yaşadığı sıkıntıları dile getirmemi isteyen pek çok okurumdan ve insanlarımızda yardım ve destek istekleri aldım.

Onun için yazdıklarımın birçoğu yaşanmış ve karşılaşılmış olumsuz durumlardır.

Daha önceki yazılarımda yazdığım yöneticilerin davranış ve yaklaşımlarını bir kere daha dile getirmek istemiyorum çünkü üç aşağı beş yukarı ayni sorunlar tüm Partilerimizde var zaten.

Ak Partiden dert yanan ve ilgisizlikten şikâyetçi olanlar var da CHP den yok mu?

Elbette var ama bizim isteğimiz bunların asgariye inmesi veya tamamen ortadan kalkması.

Aslında her zaman yapılması gereken davranışların hiç değilse kalan şu dört aylık süreçte yapılarak hem vatandaşların ilgi ve alaka görmeleri hem de partilerin siyasi bir getiri sağlamaları açısından fayda sağlayacaktır.

CHP Edirne de iktidar Partisi.

Nasıl ki ülkeyi yönetmekte olan Ak Parti yönetimlerine birçok ihtiyaçta başvuruluyor ise Yerel İktidar olan CHP yede böyle isteklerle gelen insanlar çok oluyordur ve bu durum daha da artacaktır.

Yıllardır tüm Partilerdeki çalışmaları izlediğim gibi CHP yi de yakinen takip eden biriyim.

İl Başkanı Fevzi Pekcanlıyı ailece tanıyan biri ve birlikte Basın görevi yapmış olduğumuz için bir evlat gibi tanır ve severim.

Ataktır, sinirlidir çabuk alevlenir ama kindar değildir ve kalbi temiz bir kardeştir.

Uzun yıllardır Partide görev yapan biri olması nedeniyle de CHP de tanınan ve bilinen bir isimdir. İnsanların sorunları ile ilgilenme konusunda son yıllarda daha da yardımseverlik görüntüleri sağlayarak kazanım elde etmiştir.

Aslında CHP ye girişte ilk karşılaştığınız insanın size verdiği enerji ve samimiyet geliş amacınız olumsuz dahi sonuçlansa onun sizde bıraktığı duygular sayesinde mutlu ayrılırsınız CHP den.

Çünkü Şennur Karagöz’ün üzerinize sindirdiği güzellik gününüzün mutlu geçmesini sağlayacaktır.

Eniz Ün Kardeşimizin istifası ile yerine gelen Nedim Kardeşim’i eskiden tanıdığım için görevinde başarılı olduğunu tahmin edebiliyorum ve kendisi ile ilgili en ufak bir serzenişte duymadım şahsen.

CHP nin Parti çalışmalarında en beğendiğim ve takdir ettiğim örgütler Kadın Kolları ve Gençlik kollarıdır.

Ama gelin görün ki son aylarda bu başarılı çalışmalarda duraksamalar gözleniyor.

Eski Performans maalesef yok şu an için.

Edirne’nin iktidar Partisi olan CHP nin tüm birimleri, diğer partilerin saldırılarına en fazla muhatap olacak olan parti olduğunu bilerek ona göre çalışmalar sergilemelidir.

Çünkü Edirne Belediyesine kendi partilerinin bayrağını dikmek için seferberlik ilan etmiş partiler yoğun biçimde çalışmalar sergiliyor.

Yarında CHP Yerel seçim çalışmaları nasıl olmalı konusunda tespit ve önerilerimizi yazacağım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.