Bugün ki yazımızda kısa başlıklar halinde şehrimiz de ve ülkemizde yaşanan dikkat çekici olaylardan kısaca söz etmek istiyorum:

Önce şehidimiz Uzman Çavuş Bayram GÜNAY’a yüce ALLAHTAN rahmet,aile bireylerine ve aziz Milletimize de baş sağlığı diliyorum.

Gönlümüz bu şehidimizin son şehit olmasını çok arzu ediyor. Ancak ve ancak Güneydoğumuzdaki cephelere ek olarak bir de Libya seferi karşımıza çıktı.İnşallah kazasız belasız bu seferi de barışa erişerek atlatırız.

Dün, yerel basında Arasta Çarşısı Dernek Başkanının bir demeci vardı.Dernek Başkanı Adem BAYRAK elindeki 20 lirayı göstererek;’’Bugün kasamıza giren para 20 liradır.Kiralar çok kazandığımız için yükseltildi.Bu durum cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞANA kadar gitsin.’’Diyordu.

Dün, Edirnede en iyi haber balık tezgahlarından geldi.Halkın çok sevdiği hamsinin kilogram fiyatı 5 Tl’ye kadar düşmüştü.İnşallah bolluk sürer de bolca hamsi yemiş oluruz.

Ulusal Televizyonların Tartışma Programlarında ;İstanbul Kanalı Projesi ile Türkiye’nin Libya ya Asker Göndermesi ,konuları tartışılıyordu.

İstanbul Kanalı için yapılan anket sonuçlarına göre ;Türkiye insanı büyük çoğunlukla ‘HAYIR’ diyor.Aynı şekilde Libya ya Asker Gönderme konusunda da Millet çoğunluğu yine ‘HAYIR’ diyor.

Ulusal kanalların tartışma programlarından birisi de;’’FETÖ’nün Siyasal Ayağının Araştırılması’’ konusudur.

FETÖ nün her bacağı konuşuldu, tartışıldı da siyasi ayağı niçin konuşulmasın?Muhalefetin olanca ısrarına karşılık AK parti ve MHP ittifakı olayın tartışılmasını istemediler.

Bu konu ister tartışılsın, ister tartışılmasın.Sosyal medyada AK Parti İktidarının o yıllardaki önde gelenleri ile FETÖ elebaşısının  Amerika da çekilmiş fotoğrafları her gün servis ediliyor.Yani güneş balçıkla sıvanmayacak kadar parlaklığı ile siyasi ayağı gözler önüne koyuyor.

Milletçe sıkıntılı günler geçirdiğimiz şu dönemin bir de bizi sevince boğan olayını yaşadık :A Milli Kadın Voleybol Takımımız Almanya’yı 3-0 yenerek Tokyo Olimpiyatları için vize aldı.

Göğsümüz kabardı.Onurlandık , gururlandık.Kadın voleybol milli takımımızın başarısı ülke genelinde insanımızı mutlu etti.Sadece yobaz kafalar ;Hani onlar kadını hep bir cinsel obje olarak görenler var ya… İşte o yobazlar Kadın Voleybol Milli Takımımızın o güzel sporcularına demediklerini bırakmadılar.Voleybol Kadın Milli Takımımız Türkiye de en başarılı spor ekiplerden birisidir.Aziz Milletimiz Kadın Milli Takımımıza ‘Filenin Sultanları’ demiştir.Takımımızın son başarısı onlara verilen adı da yüceltmiş ve ‘ATATÜRKÜN KIZLARI’ denilmiştir.

Böylesi daha da güzel oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.