ŞOK ASAYİŞ UYGULAMASI

İl Emniyet Müdürlüğü, “Huzur için sahada, güvenlik için yanınızdayız” sloganıyla kent genelinde geniş çaplı asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirdi.

ŞOK ASAYİŞ UYGULAMASI

İl Emniyet Müdürlüğü, “Huzur için sahada, güvenlik için yanınızdayız” sloganıyla kent genelinde geniş çaplı asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirdi.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
11 Ekim 2025 Cumartesi 00:00
ŞOK ASAYİŞ UYGULAMASI

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan’ın yönetiminde il genelinde “şok uygulama” gerçekleştirildi.

Toplumun huzuru, kamu düzeninin devamlılığının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin önlenmesi, düzensiz göç ve her türlü kaçakçılığın engellenmesi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlenen uygulamaya 35 ekip ve 126 personel katıldı.

Dilaverbey ve Mithatpaşa mahallelerinde yapılan denetimlerde toplam 533 kişi ve 79 araç sorgulandı. Uygulamalar kapsamında 1 bakaya (asker kaçağı) şahıs yakalanırken, 22 umuma açık işyeri ile 18 park ve okul bahçesi kontrol edildi.

Uygulama noktalarını ziyaret eden Edirne İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, ekiplerle görüşerek kolaylıklar diledi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, Vatandaşların huzur ve güvenliği için denetimlerin aralıksız devam edeceklerini vurguladı.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.