EDİRNEYİ TANITMAK, ONLARIN İŞİ

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı olan Bahri Dinar ve Arif Meriç Show TV'de ' Hayat Güzeldir' programında Edirne'yi tanıttılar.

    Edirne'nin gönüllü turizm elçileri olan Tarihi Ciğerci Bahri bey ile Arslanzade Arif Meriç  Show Tv ekranlarında Edirne'nin meşhur tava ciğerini  pişirdi ardından Deva-i Miskle de ağızları tatlandırıp  Edirne'ni n tanıtımına katkıda bulundu.
    Edirne'nin  tava ciğerini  dünyaya duyurmayı  başaran Bahri  Dinar ' bu iş bir Edirne sevdası,bir gönül işi. Eğer biz bugün Edirne'nin tanıtımı için bir şey yapıyorsak o gün daha huzurluyuz” dedi.
Perabet />     Osmanlıdan günümüze kadar süre gelen bir tatla ağızları tatlandırıp ,tadını ekranlarda ballandıra ballandıra anlatarak Edirne'ye  turistlerin bir Deva-i Misk  için gelmelerini  sağlayan  Arslanza'denin Sahibi Arif  Meriç “ Edirne'mizin tanıtımı  için önce gönülleri tatlandırıp sonrada ağızları tatlandırıyoruz, Osmanlıdan günümüze kadar gelen bu geleneksel bin derde deva tatlımız Deva-i Misk  her derde deva. Herkesi bu lezzeti tatmak için Edirne'mize bekliyoruz” dedi.

banner8
Haberler