Bahçeşehir'de “kültür günü” şenliği

Yaptığı Uluslararası kardeş okul projeleriyle adından sıkça söz ettiren Özel Edirne Bahçeşehir Ortaokulu öğrencileri, bir projeyi daha başarıyla tamamladı. İlkokul Yabancı Diller Bölümü öğretmenlerinin işbirliği ile hazırlanan projede 4. sınıf öğrencileri, seçtikleri 5 ülkeyi (Japonya, İspanya, Brezilya, Tunus ve Havai) grup çalışması yaparak okuldaki arkadaşlarına İngilizce olarak sundular.

“Kültür Günü” şenliği doğrultusunda öğrenciler, her ülkenin; dilini, dünya haritasındaki yerini, tarihi yerlerini, para birimini, o ülkeye özgü yemeklerini, müziklerini, her ülkenin önemli faaliyetlerini tanıtarak görsel materyallerle farkındalık yarattılar. Birçok kazanımı destekleyen ve öğrenci merkezli Betgram olan bu grup etkinliği dinlemeye gelenler tarafından büyük ilgi gördü.
Okul Müdürü Mahmut Boztürk, dil yeterliliğinin vermiş olduğu özgüven doğrultusunda, öğrencilerin kültürel ve sosyal alanda kendilerini geliştirme fırsatı yakaladıkları için memnuniyetini dile getirerek emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ettiğini belirtti.

banner8
Haberler