“BAHARI GENÇLER GETİRECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, CHP Uzunköprü İlçe Teşkilatında partiye yeni katılan gençlerin rozet takma törenine katıldı. Burada gençlere seslenen Yazgan, “Baharı getirecek olan sizlersiniz gençler. 14 Mayıs’ta sandığa gidecek, oyunuzu kullanacaksınız. Sandığa sahip çıkacaksınız” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, CHP Uzunköprü İlçe Teşkilatında partiye yeni katılan gençlerin rozet takma törenine katıldı.

CHP Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, gezilerini sürdürürken bir yandan da CHP’ye güç katan partinin genç üyeleriyle de bir araya geliyor. Uzunköprü Teşkilatında düzenlenen partiye yeni üye olan gençlerin rozet takma törenine katılan Yazgan, burada gençlere rozetlerini taktı. Yazgan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk istikbalini ve Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet ettiğini hatırlatarak, “Gençlerimiz Türkiye Cumhuriyetinin ikinci yüzyılında ülkemize baharı getirecektir. Biz bunu gençlerimizde görüyoruz. Gençlerimiz Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkıyor. Bu pazar gençlerimiz sandığa giderek, baharı getirecekler. Ben tüm gençlere güveniyorum. Birleşe birleşe kazanacağız. Hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

YAZGAN, BAŞKAN BECAN İLE HEMŞİRELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Milletvekili adayı Yazgan, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ile birlikte sağlık sisteminin vazgeçilmezi, hemşirelerin günlerini kutladılar. Uzunköprü ilçesindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek Hemşireler günü kutlayan Yazgan, “Sağlık sistemimizin vazgeçilmezi hemşirelerimizing ünleri kutlu olsun. CHP iktidarında sağlık sektörünün sorunlarını ortadan kaldırmak için projelerimiz hazır.  Hemşirelerimizin dertlerini biliyoruz bunların çözecek olan da biziz. Sağlıkçılarımızın emeklerine saygı duyan, sağlık çalışanlarına hak ettiği değeri veren bir Türkiye’ye az kaldı” dedi.

ÇÖPKÖY’DEN DESTEK TAM

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ile birlikte Çöpköy Mahallesini de gezen Yazgan, halkın büyük bir ilgisiyle karşılandı. Yazgan, “Ülkemize bahar geliyor, adalet geliyor, demokrasi geliyor. Bay Kemal geliyor. Size söz veriyorum, her şey çok güzel olacak” dedi.

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler