EDİRNE’DE NELER OLUYOR?

Geçtiğimiz akşam, bir çok kişi tarafından kahve ve çay içmek için tercih edilen bir mekanda çıkan kavgada silahlar çekildi. Çıkan olaylarda 2 kişi yaralandı. Son yıllarda silahların patladığı bir kent haline gelen Edirne’de halk, güvenliklerinden endişe eder hale geldi.

Edirne Halkı son yıllarda hiç görmediği olaylara şahit oluyor. Güvenliklerinden endişe eden Edirneliler, güvenlik güçlerinin bu tür olayları çıkartanları bir an önce yakalayarak cezalandırılmalarının sağlanmasını istedi.

Önceki akşam üstü kentin en işlek caddesi Saraçlar caddesindeki bir kafede oturan bir kişi daha önceden husumetlisi olduğu ileri sürülen iki kişinin saldırısına uğradı. Çıkan olaylarda husumetlilerinin silahından çıkan kurşunla yaralanan kişi ile kafede bulunan bir müşteri yaralandı.

Polis ekipleri ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yaralanan iki kişi Sağlık ekiplerince Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği ve silahlı yaralama suçu işleyen zanlıların henüz yakalanamadığı öğrenildi.

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler