EDİRNE BİRLİK SPOR KULÜBÜNDEN ALTINORDU’YA

Edirne Birlik Spor Kulübünde forma giyen ve gelecekte büyük bir sıçrama yapması beklenen 12 yaşındaki futbolcu Aras Ege Yetimoğulları, Altınordu Fk’'ya transfer oldu.

Edirne'nin alt yapıya büyük önem veren takımlarından olan Edirne Birlik Spor'da  5 yaşından itibaren  yer alan Aras Ege Yetimoğulları  Altınordu FK'ya transfer oldu,

Transfer ile ilgili açıklamada bulunan  Edirne Birlik Spor Kulübü Teknik Direktörü Göktuğ Üküncer, şunları söyledi:

“Aras bizim için değerli oyuncularımızdan sadece bir tanesi ayrıca  bütün sporcularımız kulübümüz için çok değerli, alt yapımızda yer alan bir çok oyuncumuz bir çok kulübün takibinde çok yakın zamanda 2-3 oyuncumuz ile ilgili de transfer açıklamamız olacak, Altınordu Futbol Kulübü gibi alt yapıya Türkiye’de en çok önem veren kulübe futbolcumuzun transfer olması bizleri çok mutlu etti, Aras’ın bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dilerim.”

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler