Güğümgüler: “Her Rengin Sesi Olacağız”

                Edirne Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Erdem Güğümgüler AK Parti Edirne milletvekili aday adaylığını davullu zurnalı toplantıyla açıkladı. Güğümgüler “Esnafın, köylünün, mağdurun, sorunlarını biliyoruz. Edirne’mizin, her rengin, her derdin sesi olacağız.” Dedi.

 Edirne Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Erdem Güğümgüler  Ak Parti’den Edirne milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

                Toplantıda konuşan AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Ali Soydan “Dünya’nın pek çok yerinde roman insanlarımız var ama bu topraklarda yaşadıkları andan itibaren hiçbir zaman hainlik yapmamışlar. Çanakkale’de roman dedelerimizin şehit mezarları var. Kurtuluş Savaşı’nda binlerce şehit edilmiş roman vatandaşımız var. Romanlar bu ülkenin gerçek milliyetçileridir. Yıllarca aşağılandılar, yıllarca küçük görüldüler. Ta ki 2002 yılında yeni bir siyasi parti doğana kadar. Bu parti AK Partidir.” Dedi.

                Erdem Güğümgüler Edirne’mizin, her rengin, her derdin, sesi olacağız derken “ 2004 yılında Roman Derneğini kurduğumuzda siz bizi ayrıştırıyor musunuz dediler. Hayır biz sizi ayrıştırmadık. 72 yıl sonra bu toplumu Recep Tayyip Erdoğan tüm renkleriyle birleştirip tek bir renk altında toplamıştır. Romanlardan özür dilenmesi gerekiyorsa romanlardan özür dileyen bir liderin menferiyiz. Bizlere şunu dediler roman çalıştayı size ne verdi. Recep Tayyip Erdoğan 2006 yasayı değiştirmeseydi şu an beni milletvekili olarak göremezdiniz. Bunların hepsi değişti biz birlikte Türkiye’yiz. Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan ayrıştıran değil birleştiren bir liderdir. Esnafın köylünün mağdurun sorunlarını biliyoruz. Edirne’mizin, her rengin, matadorbet her derdin, sesi olacağız.” Dedi.

banner8
Haberler