GÜREŞÇİLER 4 MADALYA İLE DÖNDÜ

23-25 Şubat 2025 tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen U17 Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonası Grup Müsabakalarında Edirne Serhad Şehri Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Zorlu mücadelelere sahne olan şampiyonada Edirneli genç güreşçiler, rakiplerini geride bırakarak 4 madalya kazanma başarısı gösterdi.

Madalya Kazanan Sporcular:

110 kg – Teyfik Gülter, Muharrem Arslan

45 kg – Mehmet Akif Keskin

71 kg – Aydıncan Gümüşdağ

Edirne Serhad Şehri Spor Kulübü sporcuları, antrenörlerinin yoğun çalışmaları ve disiplinli antrenmanlarının karşılığını alarak, önemli bir organizasyondan başarıyla ayrıldı. Kulüp yetkilileri, sporcuların her geçen gün kendilerini daha da geliştirdiğini ve ilerleyen turnuvalarda daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de sporcuları, antrenörleri ve kulübü tebrik ederek, Edirne güreşinin köklü geçmişine yakışır bir başarı elde edildiğini vurguladı. Geleceğin şampiyonlarını yetiştirme hedefiyle çalışmalarına devam eden kulüp, önümüzdeki turnuvalarda da madalya hedefiyle mücadele edecek.

Edirneli genç güreşçilerin gösterdiği üstün performans, hem ailelerini hem de Edirne spor camiasını gururlandırdı. Sporcular, gelecek müsabakalarda daha büyük başarılar kazanarak, hem şehirlerini hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürecek.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler