SEZER’DEN ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET

Edirne Valisi Yunus Sezer ve eşi Canan Sezer, vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin kıymetli ailelerini ziyaret etti.

Vali Sezer, Şehit Polis Memuru Cem Kerman’ın annesi Gülsen Kerman ve babası Ercan Kerman ile Şehit Piyade Er İstiklal Vardar’ın annesi Mihriban Vardar ve ablası Leyla Vardar Karaduman’ı evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.

Ziyaret sırasında şehit aileleriyle yakından ilgilenen Vali Sezer, devletin ve milletin her zaman onların yanında olduğunu vurgulayarak, “Şehitlerimizin emaneti olan kıymetli ailelerimizin her zaman yanındayız. Onların duaları bizim için çok kıymetli. Devlet olarak her zaman kapımız ve gönlümüz onlara açıktır” dedi.

Vali Sezer, şehit ailelerine sağlık ve huzur temennisinde bulunarak, "Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli büyüklerimize Allah’tan şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Şehit aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Sezer ve eşi Canan Sezer’e teşekkür etti.

Haber Merkezi

banner8
Haberler